Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A kertszomszédunk egy cigány...

A kertszomszédunk egy cigány család lett. A kerítéshez lomokat pakoltak, a szemetet átdobálják szólni nem lehet nekik. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 15:12
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
77%
Ültessetek a kerítés tövébe leylandi ciprust végig.. évente akár 90 cm-t is nőhet ( kifejlett példány 30m is lehet)és nagyon ellenálló növény, azon keresztül belátni se lehet és pár éven belül túlnövi a kerítést, így átdobálni sem tudják majd olyan könnyen a szemetet. Persze jobb lenne a 4m magas betonkerítés szögesdróttal a tetején, de ahhoz nem adnak engedélyt házi kerteknél sajnos.. pedig más megoldás nincs, ezekkel az élőlényekkel lehetetlenség kommunikálni, ha szólsz nekik, támadásnak veszik és agyonvernek, ha kedves vagy velük, azt képzelik, hogy behódoltál nekik és a csicskájukként fognak tekinteni rád.. szerintem ezek ellen semmilyen más megoldás nincs, csak a teljes elhatárolódás minden értelemben.
2013. júl. 4. 16:21
 32/41 A kérdező kommentje:
Veszekedni nem akarunk.
2013. júl. 4. 16:44
 33/41 anonim ***** válasza:
60%
Én első körben biztos próbálnék velük normális kapcsolatot kialakítani velük. Ha tisztelnek téged, akkor tartani fognak annyira, hogy nem dobálják át a szemetet. Ha nem változik a helyzet, akkor gondolom van kiskorú gyerek a családjukban...küld rájuk a gyermekjóléti szolgálatot, mert ha koszosak és szemetelnek, akkor bizony azzal a saját gyereküket veszélyeztetik, ergó majd rendszeresen a nyakukra jár valaki, és jó eséllyel eléri, hogy rendezettebben éljenek. Tegyél névtelen bejelentést, úgy nem jönnek rá, hogy te voltál.
2013. júl. 4. 17:01
 34/41 anonim válasza:
3 méter magas betonfal építése?
2013. júl. 4. 17:05
 35/41 A kérdező kommentje:
Lopni biztos nem fognak mert nincs semmink.
2013. júl. 4. 17:27
 36/41 anonim ***** válasza:
valóban egy nagy kerítés szerintem jóötlet
2013. júl. 4. 17:34
 37/41 A kérdező kommentje:
Előbb megpróbálunk velük összebarátkozni hátha akkor megváltozik a helyzet.
2013. júl. 4. 17:39
 38/41 anonim ***** válasza:
68%
Akkor azt fogják gondolni, hogy behódoltatok. Nem viccelek. Ezek még tőlünk (kommandósoktól) sem félnek ameddig meg nem ütöd, vagy földre nem viszed.
2013. júl. 4. 17:41
 39/41 anonim válasza:
Magas elektromos kerítés, és a probléma megoldva.
2013. júl. 6. 19:31
 40/41 anonim ***** válasza:
#22!Kamerát én nem ajánlok a kamerát,mert az is csak lelopják!
2013. júl. 10. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!