Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A kertszomszédunk egy cigány...

A kertszomszédunk egy cigány család lett. A kerítéshez lomokat pakoltak, a szemetet átdobálják szólni nem lehet nekik. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 15:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy húzz fel valami magas kerítést, esetleg drót a tetejére.
2013. júl. 4. 15:23
 12/41 anonim ***** válasza:
95%

Náluk a legidősebb férfi a család feje, mindenki azt teszi és úgy, ahogyan a családfő diktál.

Ővele alakíts ki egy lehetőleg normális kapcsolatot, tisztességes köszönés, vedd emberszámba, beszélgess vele, először csak az időjárásról, stb. stb.

Ha már ővele van valami elfogadható kapcsolat, akkor majd ha szóbahozol nála esetenként dolgokat, akkor ő majd elrendezi a család többi tagjával.

Másrészt, ha azt látják, hogy a családfővel jól megvagy, akkor majd a fiatalabbak viselkedése is változni fog irányodba!

2013. júl. 4. 15:24
 13/41 anonim ***** válasza:
85%
Vegyél 3 rottweilert.
2013. júl. 4. 15:26
 14/41 anonim ***** válasza:
63%
10-es, te végtelenül naiv vagy. Sok esetben a rendőrök nem mernek semmit tenni. Látszik, hogy életedben nem voltál hasonló helyzetben, de nem is találkoztál olyannal, aki volt.
2013. júl. 4. 15:27
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Itt a panelban, ahol lakok, hosszú évekig volt a szomszédom egy hasonlóan barnult család, eleinte bizony én is majréztam, a végén ez a taktika vált be!

Most a folyosóra is beköltözött 2 lakással arrébb egy másik. Nem tehetünk ellene semmit, az önkormányzat oda pakolja őket, ahova éppen tudja, szóval most ismét megy köztük, és köztünk (mármint a többi, fehérbőrű lakó között) a tapogatózás, hogy kifélék, mifélék.

Az biztos, hogy ha alapból elutasítással vagy irántuk, azt kimondatlanul is "megérzik", és már akkor eleve úgy is viselkednek!

2013. júl. 4. 15:32
 16/41 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon okos vagy, esetleg az írásomból lejöhetett volna, hogy ez a hivatásom. Vagyis kommandós vagyok.
2013. júl. 4. 15:32
 17/41 anonim ***** válasza:
93%
Őszinte részvétem!! Biztos, hogy a 3 szó, amit sosem szeretnék hallani egy cigánytól, az , hogy "Jó reggelt szomszéd!"....
2013. júl. 4. 15:34
 18/41 anonim ***** válasza:
72%
16-os válaszoló, ez így igen nagy előny! :)
2013. júl. 4. 15:35
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
12/18-nak adok igazgat, próbáld meg velük a jó kapcsolatot megteremteni, és utána kérd meg őket, vagy a családfőt, hogy ne dobálják át a szemetet, hátha ezzel többre mész, mint vitával.
2013. júl. 4. 15:38
 20/41 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagyok rasszista, de ha mellénk költözne egy cigány család, vagy a kertszomszédba, és a szemetet átdobálnák, fognám a lapátot és ott helyben ütném agyon..
2013. júl. 4. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!