Van itt valaki, aki ismerős Szeged környékén? Többi lent!
Szinte minden bizonnyal Szegedre fogok járni egyetemre szeptembertől. Már vagy 10 éve budapesti vagyok, és kezd elegem lenni az embertömegből, zsúfoltságból, zajtól, és mivel mindig is bkv-ztam napi 50 percet városon belül, arra gondoltam, hogy Szegeden nem a városban szeretnék lakni, hanem valamelyik környező faluban, kicsi házban a környéken. főleg, hogy van egy 7 éves kistestű kutyám, aki világ életében be volt zárva a panelba, jó lenne, ha "öregkutya" évei szabadabban telnének.
Itt kérném most a segítségeteket, mert még ha látom is térképen a távolságot, a közlekedésről nem tudok semmit.
Melyek azok a kisebb falvak / kertes városrészek(mert tudom, hogy több beolvadt Szegedbe), ahonnan 30, maximum 40 perc alatt be tudok érni az egyetemre tömegközlekedéssel? hol érdemes nézegetni az albérleteket? kb. mennyiért lehet kivenni kisebb házat, házrészt? 1-2 szobásra gondoltam. árban hogyan mozognak ezek?
minden választ megköszönök, ami csak kicsit is kapcsolódik ehhez.
igazad van, tényleg nem tudhattad, túllőttem a célon. kicsit feszült vagyok én is mostanában. de ha nem lennék átgondolt, akkor nem kezdenék el kutakodni lehetőségek után költözés előtt 3 hónappal úgy, hogy még nem is 100% Szeged.
köszönöm az eddigi segítséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!