Mit gondoltok a rendetlen emberekről?
Először tegyél rendet a fejedben, hogy megtudd mit is szerettél volna alapvetően megkérdezni másoktól.
Aztán fogalmazd meg.
Egyébként mi rendetlen emberek okosak vagyunk, szépek, kellemesen kiszámíthatók, és remek a memóriánk, ja, és még szerények is vagyunk.
Ezt is gondolom magunkról :)
hát amikor összevissza van minden a szobában, alig lehet elmenni mert minden van a földön is, ha keres valamit azt soha nem találja meg és a kereséskor csak mégjobban összedur mindent
arra gondolok, amikor belépsz a szobába, meglátod, hogy ott mi van és elfog az "úristen" életérzés
Nem a mocsokról beszéltem, hanem a rendetlenségről.
Aki meg a tollát igazgatja az kényszeres, az nem a rendről szól.
A lakás van értem és nem én a lakásért!
Ha nincs kitakarítva, mert más fontosabb dolgom van, nem érzem rossznak magam.Megvár a takarítás.De a barátnőimmel szoktunk egymásnál takarítani, rendet rakni. Jó móka, és legalább kidumálhatjuk magunkat közbe. Összekötjük a kellemeset a hasznossal.
"a zseni átlát a káoszon"
Úgy, mint én!! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!