A szomszédomat veri a férje! Mit tegyek?
Szeretnék neki segíteni, de nem is akarok beleavatkozni az életükbe. Sajnos nem tud elköltözni sehová, teljesen a férjére van utalva(pedig menne nagyon szívesen). Van egy pár hónapos babája is. Nagyon rossz lesz így felnőnie, ezt tudom saját tapasztalatból(az én apám is verte anyukámat). Mit javasoltok hogyan segíthetnék? Tudom hogy ez családi ügy, de nem mehetek el szó nélkül mellette.
23 F
Sparr0w:
Ezt komolyan is gondoltad? Nem hiszem, hogy komolyabb büntetés származna abból, ha valaki leoszt egy-két pofont. Úgy meg kiváltképp nem, ha előtte provokálta az illető.
Kérdező:
Gyanítom, hogy ez csak úgy oldható meg, hogy feljelentés, majd elköltözés. Aztán ha tovább zaklatja a fér(j)eg, akkor lehet megint feljelenteni, távoltartási végzést kérni, stb. De ezt az utat a sértettnek kell végigjárnia.
Második opció kicsit veszélyesebb, mert a törvény sajnos a deviáns bűnözőket védi, de esetleg néhány marcona hidegfejű baráttal el lehet kalapáltatni az illetőt. Persze csak módjával, hogy ne sérüljön le nagyon, de azért ne érezze magát túl jól utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!