Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek hangoskodó szomszéd...

DeWinter kérdése:

Mit tegyek hangoskodó szomszéd ellen?

Figyelt kérdés

A probléma ott kezdődik,hogy hetente 7 napból 4 este biztos bömbölteti a zenét és este 11kor kezdi.Hiába szólok,5 perc múlva vissza hangosítja.Vannak kisállataim a kertben és félek attól,hogy megmérgezi valamelyik,mert képes lenne rá.

Már másfél éve ez megy és mostmár kicsit unom.

Van valakinek valami ötlete?

Előre is köszi

2012. nov. 10. 21:02
1 2
 11/11 anonim válasza:
sziasztok......elöször is elnézést kérek mindenkitöl a helyesirási hibákért!!!! én is egy rossz szomszéd miatt írok. kertes házban élünk és olyan rossz fekvése van hogy a szembelévö szomszéd garázsa közelvan / pár méter/ és minden nap minden órájábab szerel autot,motrot, traktort ,fátvág láncfűrészel......stp...stp . és ez még hagyán de van 3-kutyája ami mindenre ugat ha kisgyerekek elmenek a kerités melett veszetűl megugatja, ki nem tudunk menni a kertbe anélkűl hogy ne ugason meg benűnkett, most nyáron nem nyithatjuk ki az ablakot mert a kutyaugatás elég zavaro , a minden napi életűnk van oda olyan szinten hogy drepresziosak vagyunk nyugotan nem tudunk piheni, egyszer nyitva hagyta ez a szomszéd a nagykaput amit én nem vetem észre mikor elakartam menni othonrol és majdnem megharapot a vér megfagyot benem / nemkivánom senkinek ezt a érzést / ha nem huzom el a kezemet megharap, elmentem a rendörségre /zaklatotan / elpanaszoltam a sérelmemet hogy csendháboritásal zaklatja a családomat és hogy a kutya hangos zavaro 3- kutya, és hogy az egyik kis hiján megharapot nincs nyugalmunk, de ugyaneszt a polgármesteri hivatalban a közjegyzönek is elmontuk!!! és mind a két helyen azt monták hogy a kutyának az a dolga hogy ugasanak és hogy hihetetlen hogy engem megakart harapni, és a garázselöti zajos szerelésekre egyszerűen csak anyit mondot hogy ha valaki beindicsa a kocsiját vagy a motorját az még nem csentháboritás, de mondom ha orákon keresztűl zajong az már az!! egyszoval le akarnak rázni mindenhunan bármit monthatunk bárkinek a rendörségnek a polgármesteri hivatalban a közjegyzönek egyik fülőkőn be a másikon ki pont azok nemsegitenek akinek kéne segiteni ilyen esetben!!!!!! és mosmár nagyon elvesztem a tűrelmemet nem látom azt hogy hogy lehetne értelmesen megoldani ezt a hatoságok nélkűl mert segiteni nem segitenek . már csak ez jut az eszembe hogy lesz ami lesz megverem és válalom a következményeket......és most higyétek el én vagyok a családomban a legnyugotabb de igy tovább nem mehet . ja és ez évek ota igy meg. érdekelne a hozászolásotok. köszönöm.
2015. jún. 20. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!