Hollandiában milyen az élet?
Nehéz albérletet találni?
Milyenek az élelmiszer árak?
Közlekedés?
Szolgáltatások?
Találtam álláshirdetést ahol még szállást is adnak mellé még havi 4000€-val csalogatják az embert.
Ez mind jól hangzik csak hát tudni kellene ez jó pénz-e ott? Példának Svájcot tudom felhozni arról van egy kicsike fogalmam, jól hangzik a havi 5000-7000 frank csak hát a gond az, minden 4-5X annyiba kerül. Főleg a közlekedés, szolgáltatások és albérlet. (Utóbbit állítólag nem is könnyű kapni)
Mindegy most Hollandiáról van szó. Jó pénz ott a havi 4000€?
Azt is olvastam hogy Hollandiába "csöves" szállásokat adnak munkásoknak, 3-4 ember egy szobában.
Én néztem airbn-s szállást, ezer euróért adnak saját szobát én azt rövidebb távon be is vállalnám. ( Ki tudja? Ha adnak ingyen szállást, akkor ha saját szállásra megyek akkor lehetnek adnak albérlet támogatást is, ezt nem tudom meg kell kérdezzem)
Airbn-s szállásnál gondolom nem kérdeznek, nem kérnek semmit csak a lóvét. Nincsen kaució meg ilyesmi.
Nézegettem albérleteket is, 50-60 nm-es albérletet találtam 1000-1200€-ért. Gondolom kell kaució meg munkaviszony is, nem tudom. De ha úgy van airbn-s szállást elvállalom 3-4 hónapig ha utána tuti kapok saját albérletet, csak ne kelljen több emberrel egy szobában lenni.
Igen munkaközvetítőn láttam a hirdetést.
A város pedig Eindhoven.
Masok itt ilyen 1600 eurokrol irnak, kozvetitos betanitott munkakra csoves szallassal..
A 4 ezer tul szep hogy igaz legyen, vagy nem olvastad el azt a reszet hogy valami diplomas melo.
A 4000 egy rendes normális szakmunkàs állás. Az 1600 az eleve átverés.
Annyit mondhatok, hogy a 4000-böl jól élsz ott és spórolni tudsz.
Fogadd el az elején a szálást amit kinálnak vagy szerveznek. Ahogy lejárt a próbaidöd, keress albérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!