Holnap megyünk át a mellettünk élő fiatal korunkbeli párhoz látogatóba mert a fiatalember áthívott társasozni és beszélgetni.Hogyan illik ilyenkor megjelenni?
Figyelt kérdés
A srác 31 éves a nőcike 30 mint én,és tavaly májusban született az első gyermekük. A fiú nagyon laza srác a nő ilyen gazdag családból származó madamme. A sráccal már sokat beszélgettünk az utcán vagy az udvarunkban de a csajt nem ismerjük csak látásból köszöntünk eddig,és ennyi. Mellettünk laknak amúgy. Hogy illendő ilyenkor megjelenni,és elég ha viszünk egy üveg italt, bonbont és sütök egy kis tepertős pogácsát? Soha nem jártam így át szomszédságba, tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Szerintem azért puccosba nem kell vágni magunkat, de azért mégse melegítő legyen,igaz?tegnap 23:01
1/6 anonim válasza:
Mutatósan öltöznék de nem kirívóan, vinnék valami semleges piát,egy kis sós sütit, és óvszert mert lehet hogy gruppen lesz a vége. Nézd meg a 75 nyara című filmet
2/6 anonim válasza:
Szerintem ezt a nőcikézést meg a gazdag családosdit engedd el, mert pillanatok alatt le fog jönni, hogy megpukkadsz az irigységtől. Mi sokat járunk át ide oda társasozni, egy kis nasival, megyünk farmerban. Egy tálca süti meg valami pia szerintem bőven elég.
3/6 anonim válasza:
Nem a 60-as években élünk, és nem vadidegenekhez mentek, akikkel teljesen formális viszonyban vagytok. Szerintem már az túllihegés, amit te felvázoltál.
Ha hozzám jött szomszéd, ha én mentem szomszédhoz át, sose hozott senki ételt és italt, pláne nem állt neki senki sütögetni.
5/6 anonim válasza:
Elég sűrűn szoktam társasjátékos bulikat szervezni. Nem várok el semmit a vendégektől, max olyan ételt és italt szoktak hozni, amit közösen elfogyasztunk közben. Ha sütsz valamit, akkor az szerintem kimondottan jófej dolog. A bonbon viszont szerintem felesleges és kicsit régimódi.
6/6 anonim válasza:
Holnap jön át a mellettünk élő fiatal korunkbeli pár látogatóba mert a párom áthívta őket társasozni és beszélgetni. Hogyan fognak megjelenni?
A srác nagyon aranyos, de a luvnyát (30 éves, mint én) nem ismerjük, csak látásból. Ilyen proli családból származik. Képesek lesznek illendően megjelenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!