Kinek van több joga ebben az esetben?
Egy 4es blokkban lakunk. Albérlet. Én lakok lent, van szomszédom fent. Egy pár.
Most kitalálta a nő, hogy minden délután mikor én hazaérek a munkából , step aerobikot tart. Másfél órán át, majd leszakad a mennyezet.
Ìrt egy üzenetet, hogy most kezdi. Én meg mondtam neki, hogy míg szabin voltam , nem szóltam. De most, hogy újra dolgozok, Egy suliban, tehát egész nap zajban vagyok, nem szívesen hallgatom a duborgest. Pont mikor csendben, nyugalomban enném a vacsorámat.
Erre vissza írt, hogy ő meg a bejárati ajtocsapkodast hallgatja, meg a kutyám ugatásat.
Ami nem igaz.Miota kutyánk van, én feladatam egy csomó mindent.Pl délután nem megyünk sehová ahová kutya nem jöhet. Egyikünk mindig otthon van. ( én vagy a lányom).
A gyerekemnek megtiltottam, hogy az electromos gitárt használja, vagy zongorázni mikor a szomszéd itthon van. A zenét sem hallgathatja hangosan. Tehát én minden megprobálok.
De ezek tavaj vettek a tv- hez hangfalat. A férfi úgy játszik lövöldözős játékokat. Azért se szóltam. Hétfőn, kedden van szabadnapjuk, ami azt jelenti, hogy vasárnap isznak, veszekednek, bútort törnek. Mi meg úgy megyünk munkába, suliba hétfőn mint a mosott szar. De nem szóltam.
És azt írta vissza, hogy ő próbál lefogyni, hogy gyereke lehessen.
Mondtam neki, hogy kössünk kompromisszumot. Mert nem akarok mínusz 5 fokban a kocsimban vacsorazni. Vagy tanulni, mert foiskolara is járok munka mellett.Felajanlottam, hogy használjon gumi matracot, ugrálós mig mi nem vagyunk itthon, vagy menjen a tesojahoz, aki házban lakik, 2 percre innen.
Az zaklat fel rohadtul, hogy miért érzi úgy, hogy az ő problémája fontosabb mint az enyém. Hogy ő csinal amit akar barmi áron. Írta, hogy ő udvariasan szólt. De szerintem abban semmi udvariasság nincs, hogy szol. Nem kérdezi, mondja. Hogy ő most elkezd ugralni. Semmi ertelme mondania, ha nincs választásom, mert ha nemet mondok, akkor is csinálja.
Most mar ott tartok, hogy gyulolok hazajonni. Mert minden lepesuket hallom, mikor mit csinálnak, ha megy a tv, ha megya mosógép...Ő meg folyton a kutyával jön. Sokszor csinálok hangfelvételt, meg sem szólal a kutya . De tudom azt, hogy délután ugat ha nem visszük magunkkal. Inkább nem is megyünk sehová.
Mit lehet tenni?
En beadtam a jelentkezesemet, hogy koltozhessunk házba, de a pontrendszer alapján 0 pontom van. Ami azt jelenti, hogy ha van 1 szabad haz, akkor az fogja kapni akinek több pontja van, jobban rászorult.Privát albérletbe nem tudok menni a kutya végett. A fenti lakó meg nem fog költözni, mert várnak , hogy örököljenek házat.
És most le is tiltott messengeren. Az utolsó üzenete az volt, hogy senki sem tudja megakadalyozni, hogy ő tornázzon.
En csak annyit mondtam, hogy kössünk kompromisszumot, hogy mind a kettőnknek jó legyen. De vele nem lehet beszélni.
De nekem meg muszáj elviselnem? Füldugoval, meg hangos zene mellett vacsorázni?
Szerintem ez nem fair.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!