Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen a lakásod?

Milyen a lakásod?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én lakásom jövőbeni. Most más lakásában lakom.
tegnapelőtt 21:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Kis családi ház, vadregényes udvarral.
tegnapelőtt 22:12
 13/21 anonim ***** válasza:
60%
Pici, hideg, oenészes a fal, van hőhíd. Az ablakon zúg be a hideg. Ez van, ilyen az élet.
tegnap 00:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Kényelemes, de zsúfolt.
tegnap 05:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Házam van. Kb 75nm, szilikát. Szeretem hogy külön vam benne a wc a fürdőszobától. Nagyon ritka.

1700nm kert, most ültetgetem tele fügével.

tegnap 07:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Családi panellakás volt anyummal, már tinikoromban megkaptam a nagyobb részt, 28 évesen rám is lett írva a fele, 23-as nyáron párom hozzánk költözött, ősszel ketten maradtunk. Viszont több okból sem tudunk átköltözni a kisebb helyiségbe, úgyhogy alternatív ötlet lesz majd oda. Egyrészről pont előző évben átalakítottam a szobámat és például az irodai rész nagyon praktikus helyen van mindenhez nézve, így nem fogom átmódosítani. Másrészről anyum emléke miatt sem tudnék az egykori szobájában aludni. Illetve alapvetően lassan haladunk és ennyi a hátrányunk most. De például azt nagyon szeretem itt, hogy egész évben van szinte fix hőmérséklete a lakásnak. Nem kell fűtés és nem kell légkondi. Nyáron belépve hűvösebb van, télen belépve meleg van. Pici hősugárzó és toronyventillátor van. (Nem is bírom a légkondit asztmásként.) Még azzal sincs problémám, hogy - nagyjából érthetetlenül - rossz hírű környék.

A lakás kissé le van pukkanva és mintha egy rontással pont anyum halála óta romlana minden sorban... De így szeretem. Illetve retró és ifjúsági stílus keveréke van nekem. Hiába vagyok "mai fiatal", eszembe sem jutna modern külsőre cserélni.

tegnap 09:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Kertes ház, de rossz és régi. 32 négyzetméter, túl kicsi (két embernek), háziállatot nem tudunk tartani, a kert osztatlan közös, a falaink nedvesednek, stb stb. Nem a sajátunk.

1-2 éven belül tervben van a költözés végre.

tegnap 11:36
 18/21 anonim ***** válasza:

9,

Kutyát vagy macskát. Semmi extra igény nincs, a felső szomszédnál dettó ugyanebben a lakásban van kutya.

tegnap 13:13
 19/21 A kérdező kommentje:
Milyen fajta?
tegnap 13:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Két kis Yorkie van nekik.

Mi nem néztünk még ki semmit, mert amúgy jó ez a ház, nincs rá más panasz.

tegnap 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!