Ha 20 évesen lenne egy 2 szobás lakásod (lakótelepi panel), akkor arra gyűjtenél, hogy felújítsd, vagy eléldegélnél benne, és magánházra spórolnál?
Én most vettem lakást, és úgy voltam vele mint az emberek többsége, ahogy megvettem, úgy nem jó. Tapéta le szín fel. Nagyanyám féle és korú tapéta volt, jót tett a lakásnak egy kis változás, és ez simán a két kezeddel is megoldható, nem nagy dolog...
Ha olyan akkor kábelezés még javasolt idős paneleknél, vagy ha nagyon belelendülsz a nyílászárók lecserélendők.
Én egyelőre a festésig jutottam önerővel.
25/F
Kérdés hogy képzeled el a jövőt, meg hol van az a panel.
Én hosszú távon kertes házra költenék, a panelt meg olyan szinten tartanám rendbe, hogy ki lehessen adni később.
Én nem szeretem a kertesházat, bár a panelt sem, de akkor már inkább a panel (mármint, ha jobb környéken van és nem egy szalagpanel).
Ezért én nem gyűjtenék egyikre sem, hanem csak élnék és élvezném az életet, van lakásom, ennyi.:)
27N (sosem lesz lakásom:D)
Engem ez vagy 209 évig nem fenyeget.
De ahol élek az legyen olyan,hogy jól érezzem magam.
Lehet rosszul gondolom, de egy felújítás 1-2 millióból megvan. Egy kertes meg bőven több.
Te tudod mennyi pénzetek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!