Közös képviselő kiadhatja a tulajdonos elérhetőségét?
"Főbérlő az, aki szintén bérli a lakást, és ő továbbadja bérbe egy-egy szobáját a lakásnak, de maga is ott lakik. Aki tőle kibérel egy szobát, az az albérlő."
Igen, régen volt egy ilyen rendszer a világháborók alatt, és innen meradt a megnezvezés, manapság a köznyelvben főbérlő=tulaj.
"De amúgy q tulajnak mi köze van ehhez? A lako zajos."
A kihívják a rendőrséget, vagy pereskednek, akkor majd a tulajt fogják piszkálni a hatóságok, ha másért nem is, akkor a zajongó elem adataiért.
Szóval korrektebb ha tud róla, mire készüljön.
Az ilyen ignoráns pöffetegek majd meglepődnek, ha jön az idézés.
22
A tulajdonos nem felelős a bérlője viselkedéséért. A bérlő felel a viselkedéséért. Ha bérautóval szabálytalankodsz, akkor sem az autókölcsünző cég lesz a felelős.
Fogalomzavarban szernvedsz. Senki sem mondta, hogy a tulaj felelős, csak rajta keresztül fogják megtalálni a felelőst.
Ha ennyire nem megy a szövegértés, szerinte maradj a csöndes olvasésnál.
"Ha bérautóval szabálytalankodsz, akkor sem az autókölcsünző cég lesz a felelős."
És pl. rendszám alapján kit találnak meg első körben? Igeeeeen, eltaláltad, a céget. Tehát neki dolga van vele, együtt kell működnie a hatósággal.
Véleméenyem szerint, nekem privát emberként sokkal jobb, ha valakinek külcsönadtam az autót, gyorsan ment, és szól, hogy "te bocs, jön majd egy számla, mert villant a trafi. Majd dobd át fizetem."
Ellenkező esetben majd jön váratlanul a levél, amit válaszolhatok meg, nekem stressz.
Persze van aki extrémsportol, és van aki meg az ilyen jellegű stresszt szereti. :DDD
" csak rajta keresztül fogják megtalálni a felelőst."
Az a szomszéd, aki ott lakik. Semmit nem kell rajta keresni. KI lehet hívni a rendőrséget csenháborításért, vagy feljelenti, birtokvédelmet kérni, vagy amit lehet ilyenkor tenni hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!