Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol lehet jobb lakni? Vidéki...

Hol lehet jobb lakni? Vidéki városban (20.000 lakossal) vagy valamelyik nagyvárosban, pl. Debrecen vagy Miskolc?

Figyelt kérdés
Hol lehet jobban megélni?
jan. 4. 10:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik más, más előnyökkel.

Attól függ neked milyen igényeid vannak. Nyugodtabb vagy mozgalmasabb életet szeretnél. Sok program lehetőséget, embert vagy inkább természetet. Jó közlekedést, vagy jobb levegőt. stb stb

Sok függ a munka helyzetedtől is. Mert ez meg az utazási időt befolyásolhatja.

jan. 4. 12:26
 12/19 tejjelkifili ***** válasza:
49%

#10 lol és ha nem tömegközlekedés akkor mi? Autó? Na az ami a fő zaj forrás és légszennyezetség és közterület elvétel gond...

A tömegközlekedés ami az egyik legjobb dolog Budapesten.

Ha ki lenne építve holland mintára a bicikli hálózat, akkor az még jobb lenne, de nincs.

jan. 4. 12:27
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
Irták itt páran a zajszennyezettséget. Istenem.. Feltalálták már a füldugót, zajszigetelő fülest. Találjátok már fel magatokat..
jan. 4. 12:33
 14/19 tejjelkifili ***** válasza:
76%
#13 szerintem senki nem akar mindig ilyenekben lenni. Tény, hogy fontos a zaj csökkentés. Jobb városokban ez kifejezetten szempont, mérik a zajszintet.
jan. 4. 12:57
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Az hogy hol érdemes élned az nagyban függ attól hogy milyen munkát akarsz végezni és milyen végzettséged van.

- Felsőfokú végzettségekkel, különösen pénzügy és IT területen (hacsak nem találtál full remote munkát) akkor Budapesten kell élned és jól meg fognak fizetni, de mondjuk gyári munkásként vagy gépészmérnökként Budapest abszolút felejtős

- Ha mérnöki végzettséged van akkor célszerűbb a gyár városokba menni, mint Győr vagy Kecskemét ahol sok a jól fizető munkalehetőség és olcsóbb mint BP. Sima gyári munka is jóval több van szóval nagyobb a választék.

- Kis 20 ezer fős városban limitáltak szoktak lenni a munkahelyek és a fizetések is jóval nyomottabbak. Ugyan olcsóbbak az albérletek de sokszor nem annyival, hogy megérje.

jan. 4. 13:16
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
Csak Pesten egy nap amikor el kellett mennem csak 3 különböző helyre tömegközlekedéssel úgy leszívott és kifárasztott hogy utána 2 napig nem bírtam megmozdulni
jan. 4. 13:49
 17/19 anonim ***** válasza:
33%
14# Ki írt olyat, hogy mindig abban lenni? Nyilván otthon, elalváskor gondoltam, hogy pihentetően tudj aludni. Vagy amikor csak simán otthon vagy. Szerintem vannak már egész jó hangtompító készülékek. De panaszkodni, meg szidni a másikat könnyebb. Ha a csendet szereted, ne költözz Budapest belvárosába, ennyi... Menj falura.
jan. 4. 13:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#17 A zaj mindig zavaró, nem csak elalváskor (mondjuk 10-es félreértette, a 4-esnek írtam a 8-as kommentet Miskolcról, hogy jön ide valami pesti tér...)
jan. 4. 18:36
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Debrecent messzire kerüld, úgy 300 km-re.
tegnap 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!