Az miért van ha a faluban rendelünk egy autó fát mindig akad közte néhány amivel nem tudsz mit kezdeni ?
Én tuskón láncfűrésszel szétvágom az ilyet akkora darabokra ami már befér a kályhába.
Az ilyet fejszével nem lehet hasítani
Nekem régi sztorim ami megmaradt, kb 10 éve még suliztam esti tagozaton, péntek volt, rendeltem fát, kérdezem mikor hozzák, azt mondták, hogy majd csak hétfőn, mert rossz a szállító teherautójuk, jó, mondom oké. Másnap szombaton suliba voltam, egy másik településen (városban), 30 km-re, óra közben csörög a telefon, hogy hol vagyok, mert úton vannak a fával... gondoltam az anyátok b..... meg.
Ma már szerencsére a fa nálam nem fő fűtés, most az ünnepek alatt ugyan begyújtottam majdnem mindennap, de hálát adok a klímának meg a gázfűtésnek.
Fával am sztem ma már nem is gazdaságos fűteni. Rengeteg meló van vele, ahhoz viszonyítva meg drága is a fa.
Nekeü szerencsére idén nem kellett vennem fát, a tavalyi még kitart erre a szezonre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!