Aki néhány száz fős településen lakik, az szeret ott lakni?
Régebben, a falvakban mindenki a mezőgazdaságban dolgozott.
Mióta a magyar mezőgazdaság tönkre lett téve, csak kallódnak a falvakban élők, piálnak, butulnak nézik a lakájmédiát, aztán a fideszre szavaznak, miközben nyomorban éldegélnek.
Persze akik akarnak valamit az élettől azok vagy elmennek a falvakból, de azért vannak ügyes szorgalmas emberek akik ma is megélnek a növény és állattenyésztésből.
De a falvakban élők nagy része korlátolt szervilis buta ember jelenleg
Ez az igazság!
Szeretek itt lakni. Csend nyugalom friss levegő rendes kedves szomszédok. 100 négyzetméteres hàz felújított ennyiből a városban lehetne kb putribb környéken egy másfél vagy 2 szobás panelem.
Anyagilag is megèri.
Dolgozni a városban dolgozok ,20 perc autóval. Párom home office-ban van.
Én gondolkozok, hogy kiköltözzek.
Harmincas éveim közepén járok, van egy pesti 60M-s kétszobásom. Teljes home office-ból vezetem a cégem. Gond nélkül ki tudnék költözni bárhová, de őszintén szólva, szingliként nem lenne túl nagy buli. Szóval majd egyszer.
1-es szerinted elköltöznek, nos ez nem általános jelenség, inkább városból mennek ki falura, fővárosból pláne húz el mindenki. A fiatalok többségének család, gyerek van, azoknak kell a természetközelség, a zöld környezet, ami a városban egyáltalán nincs. Legtöbben közülük HO-ban dolgoznak, tehát mindegy hogy hol ül, de ha már tud, akkor már inkább üljön Baranyaberényben, semmint a koszos, élhetetlen fővárosban. Meg ugye az árak is mások faluban. És igen, egy életmód falun lakni, és ez most ismét egyre népszerűbb lesz. Aki meg kerüli az embereket annak ott a tanya.
Hajrá falvak, hajrá magyar vidék!
Amint lehetett, elköltöztem.
Nem is az infrastruktúra, meg a lehetőségek hiánya, vagy a kilátástalanság készített ki, hanem a sok fogatlan, ostoba szar, akik ráadásul dacára annak, hogy fogatlan, ostoba szarok, még nekiállnak megítélni a másikat.
Nem tudnék olyan helyen élni, ahol a szomszéd az én életemmel foglalkozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!