Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért pipulnak be ennyire a...

Miért pipulnak be ennyire a nők ha meghallanak pár szókimondó zeneszámot?

Figyelt kérdés
Pár napja estefelé mikor hazajöttem be viszkiztem egyedül a panellakásban, amúgy egy hónapban egyszer-kétszer szoktam csak iszogatni mikor kivagyok idegileg, a piától elborult az agyam kicsit hangosabban hallgattam a Sex Action pikáns számait, meg pár Ganxstát is, azóta a szomszédaim konkrétan a nők nem köszönnek, mondjuk pletykáltak rólam eddig is ezt azt de eddig még legalább vissza köszöntek, ennyire sérti a nők önérzetét ha meghallanak pár hímsoviniszta ,szexista szöveget?

tegnap 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Inkább csak idegesítő ha valaki zavar a zenéjével másokat. Valszeg a férfiak is így néznek rád csak őket nem veszed észre
tegnap 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg úgy vannak vele, hogy mivel ilyen számokat hallgattál, elég hangosan, akkor a zenék tartalma tükrözi azt, ahogy te is vélekedsz bizonyos témákról.
tegnap 22:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Volt nem egy buli mikor nekem kellett tűrni a mulatós zenéjüket éjfélig az alattam és a mellettem lévőknek is , én a black,stoner, doom metál zenéket hallgatom párszor egy héten mondjuk az ittlakó nők ezektől is kivannak, őrültnek tartanak, a férfi szomszédaimmal jó a kapcsolatom ők lesz.rják hogy mit hallgatok.
tegnap 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!