Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért pipulnak be ennyire a...

Miért pipulnak be ennyire a nők ha meghallanak pár szókimondó zeneszámot?

Figyelt kérdés
Pár napja estefelé mikor hazajöttem be viszkiztem egyedül a panellakásban, amúgy egy hónapban egyszer-kétszer szoktam csak iszogatni mikor kivagyok idegileg, a piától elborult az agyam kicsit hangosabban hallgattam a Sex Action pikáns számait, meg pár Ganxstát is, azóta a szomszédaim konkrétan a nők nem köszönnek, mondjuk pletykáltak rólam eddig is ezt azt de eddig még legalább vissza köszöntek, ennyire sérti a nők önérzetét ha meghallanak pár hímsoviniszta ,szexista szöveget?

dec. 23. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Inkább csak idegesítő ha valaki zavar a zenéjével másokat. Valszeg a férfiak is így néznek rád csak őket nem veszed észre
dec. 23. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg úgy vannak vele, hogy mivel ilyen számokat hallgattál, elég hangosan, akkor a zenék tartalma tükrözi azt, ahogy te is vélekedsz bizonyos témákról.
dec. 23. 22:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Volt nem egy buli mikor nekem kellett tűrni a mulatós zenéjüket éjfélig az alattam és a mellettem lévőknek is , én a black,stoner, doom metál zenéket hallgatom párszor egy héten mondjuk az ittlakó nők ezektől is kivannak, őrültnek tartanak, a férfi szomszédaimmal jó a kapcsolatom ők lesz.rják hogy mit hallgatok.
dec. 23. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Vélhetően megütötted náluk a dupla bunkó szintet.

Hangos zenével zavartad őket szomszéd minőségedben ÉS olyan tartalmat bömböltettél, amely adott esetben sértheti is az önérzetüket.

Nem kell tátogni, - viseld a (nem) viselkedésed következményeit!

dec. 24. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Most tényleg az a kérdés, hogy egy nőt miért zavar egy nősértő, szexista zene? Téged nem zavarna az, ha vki k...a nagy hangerőn hallgatna olyan zenét, hogy "Minden férfi egy g.ci paraszt, aki csak megerőszakolni tudja a nőket?"... :D

Amúgy meg a hangos zene is zavar panelben - az más kérdés, hogy én nem hallgatok hangosan zenét, mint a te szomszédod.

dec. 24. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Öhm, miért NE zavarjon egy szexista, nősértő zene??? Ezt magyarázd el.

Mondjuk nálam a "fennhangon üvöltetem a zenét, mert egy bunkó vagyok" - jobban veri a biztosítékot.

dec. 25. 17:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Késő este panelban Mozartot is hallgathatsz hangosan, lehet akkor is így viselkednének.
dec. 28. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!