A kérdező szavazást indított:
Olaszország
Skócia
41 szavazat
1/14 anonim válasza:
Abszolút Skócia, nagyon szép hely, a meleget nem szeretem egyáltalán.
3/14 anonim válasza:
Nehéz kérdés, az olasz pasik gyönyörűek és imádnivalóak! Az olasz kaja isteni! Viszont rohadt meleg van és én a hideg telet imádom a legjobban, legszívesebben Izlandra költöznék. Skócia áll közelebb a hőmérsékletigényemhez és könnyebb a pasit és kaját odavinni, mint a hideg időjárást Olaszországba. Ezért Skócia.
4/14 AzImi válasza:
Csak a nyelv miatt én Olaszországot választanám, mert hiába tudok angolul, ne szeretem azt a nyelvet. Olaszországon belül, valahol az északi részen, az Alpok lejtői közelében vagy még a két nagy sziget Korzika és Szardínia ami érdekes lenne számomra. Mindenképpen valamilyen kisváros, csendes részében lenne a legjobb szerintem.
5/14 anonim válasza:
Olaszország, mert imádom az országot, a kultúrát, a tájat, a városokat, a régi épületeit, műemlékeit, az olasz emberek mentalitását, a világhoz való hozzáállásukat, a gyönyörű tengerpartjaikat, az olasz nyelvet. Írország is nagyon szép, de nekem hűvös, és borús, bár anyagilag sokkal jobban megéri, mint Olaszország, de nem minden a pénz. Talán Olaszországban is meg lehet élni valahogy. Na mindegy, ez csak az én véleményem. Több rokonom is él Írországban, és szeretnek ott, jól is keresnek. De nem az én világom.
6/14 anonim válasza:
Elnézést, kevertem Írországot Skóciával. Na azt meg méginkább nem választanám. Még hidegebb, mint Írország, viszont szép a táj.
7/14 anonim válasza:
Skócia. Ott még nem voltam, de Olaszországban igen és biztos hogy nem megyek oda soha többet! Brutál putris még a turista látványosság rész is. Tele van számomra C-typeal és a szieszta idő kiborított. Még a parkoló órának is van sziesztája!!! A közlekedésről ne is beszéljünk, ott vezetni valami tragédia... Nem láttam olyan autót ami ne lett volna összetörve, behorpadva vagy megsérülve.
8/14 anonim válasza:
Skócia, beszélem az angolt, az olaszt nem, szeretem a hideget, a meleget viszont nem.
9/14 anonim válasza:
4-es Korzika az francia sziget.
En imadom Olaszorszagot, de racionalisan nezve Skociat valasztom.
10/14 anonim válasza:
Részemről Skócia a nyelv, időjárás és klíma miatt is, illetve a táj is végtelenül különleges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!