Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol élnétek e 2 ország közül?

Hol élnétek e 2 ország közül?

Figyelt kérdés

dec. 10. 17:36
A kérdező szavazást indított:
Olaszország
Skócia
41 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Abszolút Skócia, nagyon szép hely, a meleget nem szeretem egyáltalán.
dec. 10. 17:43
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Olaszország.
dec. 10. 17:51
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Nehéz kérdés, az olasz pasik gyönyörűek és imádnivalóak! Az olasz kaja isteni! Viszont rohadt meleg van és én a hideg telet imádom a legjobban, legszívesebben Izlandra költöznék. Skócia áll közelebb a hőmérsékletigényemhez és könnyebb a pasit és kaját odavinni, mint a hideg időjárást Olaszországba. Ezért Skócia.
dec. 10. 17:56
 4/14 AzImi ***** válasza:
72%
Csak a nyelv miatt én Olaszországot választanám, mert hiába tudok angolul, ne szeretem azt a nyelvet. Olaszországon belül, valahol az északi részen, az Alpok lejtői közelében vagy még a két nagy sziget Korzika és Szardínia ami érdekes lenne számomra. Mindenképpen valamilyen kisváros, csendes részében lenne a legjobb szerintem.
dec. 10. 18:00
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Olaszország, mert imádom az országot, a kultúrát, a tájat, a városokat, a régi épületeit, műemlékeit, az olasz emberek mentalitását, a világhoz való hozzáállásukat, a gyönyörű tengerpartjaikat, az olasz nyelvet. Írország is nagyon szép, de nekem hűvös, és borús, bár anyagilag sokkal jobban megéri, mint Olaszország, de nem minden a pénz. Talán Olaszországban is meg lehet élni valahogy. Na mindegy, ez csak az én véleményem. Több rokonom is él Írországban, és szeretnek ott, jól is keresnek. De nem az én világom.
dec. 10. 18:04
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Elnézést, kevertem Írországot Skóciával. Na azt meg méginkább nem választanám. Még hidegebb, mint Írország, viszont szép a táj.
dec. 10. 18:06
 7/14 anonim ***** válasza:
61%
Skócia. Ott még nem voltam, de Olaszországban igen és biztos hogy nem megyek oda soha többet! Brutál putris még a turista látványosság rész is. Tele van számomra C-typeal és a szieszta idő kiborított. Még a parkoló órának is van sziesztája!!! A közlekedésről ne is beszéljünk, ott vezetni valami tragédia... Nem láttam olyan autót ami ne lett volna összetörve, behorpadva vagy megsérülve.
dec. 10. 18:13
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Skócia, beszélem az angolt, az olaszt nem, szeretem a hideget, a meleget viszont nem.
dec. 10. 18:16
 9/14 anonim ***** válasza:
73%

4-es Korzika az francia sziget.

En imadom Olaszorszagot, de racionalisan nezve Skociat valasztom.

dec. 10. 18:20
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Részemről Skócia a nyelv, időjárás és klíma miatt is, illetve a táj is végtelenül különleges.
dec. 10. 18:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!