Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha valaki kertes házat szeretn...

Ha valaki kertes házat szeretne, az miért zárja ki egyből a fővárost? Csak az ingatlan ára miatt?

Figyelt kérdés
Vagy a budapesti családi ház az nem olyan, mint a vidéki?
dec. 10. 06:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%

Attól függ mihez képest, télen szerintem jobb mint sok helyen vidéken, ahol megy a szeméttel fűtés.

dec. 10. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
#5 persze falun is vannak szomszédok, de falun sokkal toleránsabbak az emberek mint városban ilyen szempontból.
dec. 10. 11:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én "csak" az árak miatt, meg vidéken talán nagyobbak a telkek, de ha végtelen pénzem lenne, akkor biztos találnék Budapesten is megfelelő méretű udvart.
dec. 10. 11:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már Budapesten több olyan kertes házat övezetet, ahol simán laknék. De mivel sajna sosem tudnám megfizetni, nem fogok. Bp-től 50 kilométerre élek egyébként faluban, 1 óra kocsival bejutni. Itt már megfizethető volt.
dec. 10. 13:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eléggé nagy telek kell, mert gazdálkodni szeretnék, úgyhogy ezért is zárom ki a fővárost. Olyan helyet keresek, ahol nem fognak belém állni a szomszédok, hogy miért kukorékol a kakas, és miért van olykor zaj stb. Szóval még az agglomeráció is necces.
dec. 10. 14:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
talán, mert nem akar a fővárosban élni
dec. 10. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!