Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha valaki kertes házat szeretn...

Ha valaki kertes házat szeretne, az miért zárja ki egyből a fővárost? Csak az ingatlan ára miatt?

Figyelt kérdés
Vagy a budapesti családi ház az nem olyan, mint a vidéki?
dec. 10. 06:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem leginkább az ára miatt.
dec. 10. 06:23
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Főleg az ára miatt. Unokatesómék most vettek kertes házat Budapesten, külső kerületben, ahonnan a bejutás kb annyi idő tömegközlekedéssel, mint mondjuk Ceglédről vonattal.

Felújítandó, 75nm 50 millió. Még 10et minimum rá kell tolni. Ennyiért tavaly nővéremék Martonvásáron vettek egy 110nm-es,két szintes, jó állapotú kerti medencés házat, ahonnan vonattal a déli 20 perc. Én is inkább azt választottam volna

dec. 10. 06:44
 3/16 anonim ***** válasza:
86%

Én személy szerint azért vágyok kertes házra hogy nyugalom legyen, csend, lehessenek állataim (nekem ez beletartozik a csendbe, nem zavarnak xd).

Namost Pesten se nyugalom, se csend, és valószínűleg olyan szomszédok akik nem bírják ha kukorékol a kakas, vagy trágyaszag van a kertben. Szóval én ezért megyek inkább vidékre.

dec. 10. 06:59
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Az ára miatt, na meg az ilyen drága kertvárosi helyeken sok a csokos. Utálom a neveletlen kölyköket, bandázó babakocsis inkuborokat akik az egész utcát elfoglalják, úgy tolják egymás mellett a babakocsit. Nem lehet füvet se nyírni soha, mert a kis Noelke épp alszik. Noelke és Kalelke persze egész nap visít, nyáron a kerítésemnek dobálják a labdát, meg mi egyebek.

A kevésbé felkapott, öregedő falvakat szeretem. Csend van és nyugalom.

dec. 10. 07:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Falun nincsenek szomszédok? Vagy akik zavarólag hatnak?
dec. 10. 07:39
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ár is beleszól, meg az, hogy az mégse igazán kertes. Nagy a forgalom, a nyüzsi, büdös van (kipufogó), szóval élvezhetetlen.
dec. 10. 08:17
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

"na meg az ilyen drága kertvárosi helyeken sok a csokos"

Ez egyáltalán nem igaz. A csokosok pont kiszorulnak az agglomerációba, mert a városokban olyan drágák a kertes házak, hogy oda még 50-60 milliot villantani kellene a csok mellé, ami a többségnek nincs.

dec. 10. 08:39
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Családi házat Bp-n maximum hegyvidéki területen éri meg, ott meg olyan drága, hogy az átlag nem tudja megfizetni. Legtöbbször azsiaiak veszik ezeket. Az agglomeracio, legalábbis eszak-buda felett szintén elszallt mar. A delkeleti agglomeracio az, ahol még jo arban vannak hazak, de onnan bejutni katasztrofa.
dec. 10. 08:55
 9/16 Kései Sirató ***** válasza:
91%
Budapesten nagyon rossz a levegő.
dec. 10. 09:19
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A jó helyek brutálisan drágák. A kevésbé jó helyek meg szintén brutálisan drágák de még szarok is mellé.
dec. 10. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!