Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kárpátaljaiak! Mely fórumokon,...

Kárpátaljaiak! Mely fórumokon, weboldalakon vagytok jelen _nagyobb_ számban? Itt sajnos alig jön (az is csak néha) válasz Kárpátaljával, ill. Veletek kapcsolatos kérdésekre.

Figyelt kérdés

Olyan dolgot szeretnék kérdezni (illetve máskor is olyat szerettem volna), mely kérdést csupán nagy (vagy legalább nagyobb, ha nem is óriásian nagy) számú kárpátaljai, vagy Kárpátaljáról elszármazott nő és férfi tudna megválaszolni. Egyfajta "közvélemény-kutatás" kívánna lenni.

De nyilván úgymond csak "érintőlegesen" lenne ez kutat ás.

dec. 6. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én Kárpátaljáról jöttem 🙂.

Semilyen forumon nem vagyok. Néhány fb csoportnak vagyok a tagja.

dec. 6. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Nekem olyan közösségi portálok, weboldalak fórumok kellenének, melyeken nagyobb számú kárpátaljai vagy Kárpátaljáról elszármazott nő és férfi található. Vagyis nagy számban megszólítható kérdés alany egyetlen helyen. Vagy két-három helyen, ahol különböző regisztrációk/emberek vannak, így két-három fórumon feltéve ugyanazt, sok különböző választ kaphatok.
dec. 6. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Segítségnyújtás (Ukrajna, Kárpátalja) -127ezer tagú facebook csoport. Itt már volt több felmérés, közvélemény kutatás, magyarul, ukránul és angolul szokták kiírni.

Sajnos másról nem tudok.

De remélem a többiek jártasabbak 🙂.

dec. 6. 19:23
 4/5 A kérdező kommentje:
És ezt lehet anonim? Ha valami miatt nem találnák megfelelőnek a kérdést, így nem köthetnének a kiíróba bele.
dec. 6. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Voltak anoním posztok is. Biztosan lehet. Adminisztrátorok ellenőrzik aztán kiengedik a posztokat.
dec. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!