Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik a legkevésbé bürokratik...

Melyik a legkevésbé bürokratikus ország Európában ahol legkevésbé jellemző az "urambátyám" rendszer?

Figyelt kérdés
nov. 30. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
31%

Mindenhol urambátyám van, normális hogy meleg irodákba, szociális intézményekbe a főnök rokonai kerülnek es a rokonok rokonai, minden kiképzés nélkül sajnos, ezért megy tönkre az ország/ országok, mint pl Svedorszag is, a “jöttment” bevándorlónak meg marad a szarlapátolás, öregek otthona pelenka csere 3 egyetemmel es perfekt nyelvtudással. Nem a tudás számít és nem a kompetencia, hanem az ismeretségek, külföldön ne várja az ember hogy értékeljék, ott csak egy idegen marad mindig, hiába vagy jófej, állsz fejre es mindennap ugrasz ki a tortából, akkor is egy jöttment vagy, akit még a szarlapátolás mellől is elmarnak.

Értékelni csak a saját országodban fognak, külföldön csak akkor ha nagyon ütős szakmád van mint orvos, vagy csőszerelő, szakmunkás.

De tanári, pszichológusi, szociális gondozásos posztokra ne számítson senki (kivétel a matektanár) mert oda a 4 osztályos rokonok kerülnek!

nov. 30. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
29%

Hú, de jó, hogy az első válasz írója Európa mindegyik országában élt már!*

És milyen klassz, hogy kitalálta, mi a kérdező célja a kérdés feltételével!**

*nem élt

**nem találta el

nov. 30. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Minden országban valóban nem éltem, de gondolom, hogy a kényelmes munkákra aktatologatásra (nekik annak számít) van belföldi jelentkező, nem téged várnak! A külföldit a legaljább munkakra teszik es az idióta analfabéták meg intézik a sorsod a meleg irodákból
nov. 30. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Első: én fél éve jöttem ki Németországba "meleg irodai munkára". Én sem tudom, írok beszélsz.
nov. 30. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
28%
*miről beszélsz
nov. 30. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
Észtország
nov. 30. 20:42
 7/7 anonim válasza:
Svájc
dec. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!