11/15 anonim válasza:
Miért kell lepontozni a válaszomat, egyeseknek fáj az igazság és félnek a NAV-tól?😂A hülye is tudja, hogy a többség nem fizeti be az adót, ez akkor is igaz, ha lepontoztok…
12/15 anonim válasza:
11 Félnek a navtól?Szerződés nélkül mit mondasz,hogy kerültél a lakásba?Hogy bizonyitod hogy fizettél neki?Nagyon okosnak hiszitek magatokat,aztán egy hivatalos eljárásnál azt sem tudnátok mit makogjatok össze,ha meg sikerül is akkor kb magad ellen tennél bejelentést,kimennének közben röhögni a jegyzőkönyvet felvevők.
13/15 anonim válasza:
Ne legyetek olyan 🐀-ok, mint a 12-es 🤡
14/15 anonim válasza:
Van szerződésem, bele is van foglalva, hogy kp-ban lesz fizetve. És a főbérlő hogy bizonyítaná, hogy nem fizettem? :D Amúgy nem tudom, honnan veszed, hogy fel akarnám jelenteni a főbérlőmet, én aztán leszarom, hogy fizet-e utánam adót vagy sem. Ha lenne belőle eljárás, nem én lennék megbüntetve, hanem ő. Akkor meg kit érdekel, nem származna hasznom abból, ha feljelenteném. Ettől még pontosan tudom, hogy a főbérlők többsége nem fizeti be.
15/15 anonim válasza:
Nem neki kell bizonyítani, hogy nem fizettél, neked kell, hogy igen. Ezért vagy átutalás, vagy ha KP, akkor egy nyugta legyedn róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!