Miért nem javíttatja ki a közös képviselő a kapu telefont?
82 lakásban egy embernek nem volt annyi esze hogy kinézzen az ablakon miért szirénázik a mentőautó a ház előtt és miért kiabálnak a mentősök hogy nyissa ki valaki az ajtót? Gondolom a tűzoltók sem 1 perc alatt értek ki, volt idő észrevenni.
Na mindegy... a tapasztalat az hogy lehet akár 1-2 hónap is mire megcsináltatja a bunkó közös képviselő. Nálunk is ilyen volt a nő. A lépcsőházi világítással sem foglalkotozz, karácsonytól február közepéig zseblámpával közlekedtünk a házban.
Meg kell keresni és "szépen" megkérni hogy végezze a munkáját. Attól hogy itt novellákat írsz, nem lesz kicserélve a zár.
Szerintem itt bárki szívesen segít egy műszaki problémában, vagy azon kívül is, ha lehetséges, de nem tudom, mit reméltél ettől a kérdéstől?
- Miért nem javíttatja ki a közös képviselő a kapu telefont?
Mert hülye. Most ez segített valamit?
De ha megjegyzem, hogy rossz olvasni a dadogó írást, azon nyilván megsértődsz.
be törték
el ment
Hadd ne soroljam, tele vagy ilyen hibákkal.
Ezeket egy szóba írjuk és mondjuk is, nem hiszem el, hogy ilyen dadogva beszél valaki.
Kedves kérdező, nem tudjuk, hogy mikor, és miért romlott el.
Nem tudjuk hogy értesült-e erről és mikor, a közös képvislő.
Nem tudjuk, hogy tett-e lépéseket a kijavítás érdekében. Ha igen, pl. a szerviz lehet hogy csak a jövő hétre vállalta a helyreállítást, stb.
Nem tudjuk, hogy akik észlelték, és a függöny mögül nézték az esetet, azok miért nem nyitották inkább a kaput?
És azt se tudjuk, hogy akinek a mentése emiatt késlekedett, abban valóban közrejátszott-e a rendszer hibája. Mert én a saját fülemmel hallottam egy héttel ezelőtt, hogy amikor a lift előtt álltam, az egyik lakásban egy idős házaspárnál szólt a kaputelefon. És az asszony hangját hallottam, amikor a hapsira rászólt, hogy 'ne vedd fel, ki tudja ki az és mit akar'.
Akár egy ilyen eset is lehetett volna éppen, hogy a mentők be akartak jutni valakihez.
A mentőautóban is van hangosbeszélő lehetőség, ilyenkor egy bemondás "az x utca x számú ház lakóit kérem, hogy a mentőegység bejutása érdekében a bejárati kapu nyitását tegyék lehetővé haladéktalanul" segíthet, valószínűnek tartom hogy meg is történt.
Neki nem érdeke, pénzt befizettétek, onnantól azt csinál amit akar.
Nálunk is volt hasonló, fél percig járatták a szirénát a kapuban, azon a másodlagos hangon mint a kereszteződésben szokták, le is mentünk mi van mán, többünknek leesett nem poénból csinálják.
Kiderült vmi nagyon félrement a kapuval nem nyílt, végül benyomtam a vésznyitót, azzal egyből kioldott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!