Kaputelefonunkoz én aktiválni tudom azt a kis bilétás zseton nyitót,vagy kell a közös képviselő is?
Vettem két újat,hogy ne kelljen kódot pötyögni.
(A kód módosításhoz anno kellett a közös képviselő valami mesterkóddal)
Ehhez vajon?
Szerinted? :D
Ha nem kéne, akkor én is vehetnék egy szatyor ilyen cuccot és a fél városba bemehetnék velük ha önállóan fel tudnám programozni.
Felesleges volt venni, a közös képviselőtől kéred, illetve ő is elküldhet téged a házatok üzemeltetőjéhez, akik ezt intézik neked.
Úgy kapod kézhez, programozva.
Most jól megvariáltad, ha ezt elviszed, vagy megcsinálják neked, vagy ők adják, ki tudja. De nem azonnal, majd amikor ráér az ember, aki csinálja.
Saját üzemeltető,a képviselő civilben elektro-technikus.
Megoldódni látszik,délután ha hazaér,telefonál,és a mesterkód segítségével én is meg tudom csinálni,kis egyszerű magyarázattal.
Furcsa hozzáállás, kiadni a mesterkódot, haveroknak, bárkinek.
Ilyen képviselőt kirúgni kellene inkább.
Vagyunk annyira,hogy megbízzunk egymásban!
(még tanuló lakatos koromban én csináltam a közös helyiségekben a kerékpár tárolókat,lezárókat,és a mai napig is sok vasas dolgot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!