Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Marosleléről vélemény, tapaszt...

Marosleléről vélemény, tapasztalat, információ?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék, hogy vannak-e itt Marosleleiek? Mennyire fejlődik a hely? Milyen a közösség, óvoda, iskola, programok, stb.?

nov. 21. 19:05
 1/4 anonim válasza:
Szegedi vagyok, szívesen járnék sűrűbben át Maroslellére. Csak autópálya (híd) van, vagy busz, vagy kerülni kell, mivel nincs MÁR komp Tápén, híd meg MÉG nincs. Remélem, lesz a jövőben változás. Tápairét Szegedhez tartozik még technikailag. De biciklivel nem tudsz átmenni például csak úgy.
nov. 22. 17:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Mi ott szeretnénk ingatlant venni vagy építkezni. Ezzel kapcsolatban valami infód? Milyen ott lakni?
nov. 23. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én maroslelei vagyok. Van óvoda és iskola is, nekem nincs gyerekem, de nincs egyikre se panasz. Sok bolt van, szóval van miből válogatni, bár húst csak kedden és csütörtökön kapni, ami hátrány, de hát ilyen egy falu... Csendes és nyugodt település, szerintem ez a nagy előnye. Program nem sok van, esetleg a falunapok, de az se olyan már, mint régen.
nov. 26. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én telket vettem Lelén, szintén szegedi vagyok, a jövőben tervezünk ott építkezni. Amikor járok ki a telekre, mindig az a benyomásom, hogy szép, barátságos település, a Facebook-csoport és oldalak alapján pedig fejlődik.
dec. 4. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!