Autóstop tapasztalatok Magyarországon?
Utaztatok már itthon, országon belül autóstoppal? Előre így terveztétek a kirándulást, vagy spontán alakult így? Hol stoppoltatok?
Milyen tapasztalataitok, történeteitek vannak? Olyantól is jöhet, aki felvett stoppost a kocsijával.
1. Hiába emeled ki csupa nagybetűvel, a kérdés nem az Előkészületek, hanem a Magyarország alkategóriában van!
2. Szerintem tökéletesen világosan leírtam, hogy mire vagyok kíváncsi, azaz történetekre, tapasztalatokra. Sehol nem kértem tanácsot az ilyen utazáshoz vagy hasonló.
Okoskodhatsz itt nekem, de inkább neked kéne elolvasnod. Ugyanis sehol nem szerepel benne az, hogy az egész Utazások kategória az előkészületekről szólna. Van külön Előkészületek alkategória benne, de én nem oda írtam ki a kérdést.
Jó lenne, ha leállnál, és elfogadnád, hogy nincs igazad. Nem értem egyébként, hogy egy teljesen érthetően és normálisan feltett kérdésre miért kell totálisan haszontalan dolgokat odaírni... Ha nem tudsz értelmezni egy egyszer kérdést, akkor maradj csendben. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!