Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Autóstop tapasztalatok Magyaro...

Autóstop tapasztalatok Magyarországon?

Figyelt kérdés

Utaztatok már itthon, országon belül autóstoppal? Előre így terveztétek a kirándulást, vagy spontán alakult így? Hol stoppoltatok?

Milyen tapasztalataitok, történeteitek vannak? Olyantól is jöhet, aki felvett stoppost a kocsijával.

jún. 16. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez már kihalt műfaj hazánkban.
jún. 16. 18:23
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a válaszodat, de nem ez volt a kérdés. Én tapasztalatokra, élményekre vagyok kíváncsi, az lehet akár 25 évvel ezelőtti is.
jún. 16. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Az utazási ELÖKÈSZÜLETEK rovatàban nem szàmítottam arra, hogy régi törtènetek érdekelnek.
jún. 16. 18:41
 4/9 A kérdező kommentje:

1. Hiába emeled ki csupa nagybetűvel, a kérdés nem az Előkészületek, hanem a Magyarország alkategóriában van!

2. Szerintem tökéletesen világosan leírtam, hogy mire vagyok kíváncsi, azaz történetekre, tapasztalatokra. Sehol nem kértem tanácsot az ilyen utazáshoz vagy hasonló.

jún. 16. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Nézd meg az Utazások kat. alján a leírást.
jún. 16. 20:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Okoskodhatsz itt nekem, de inkább neked kéne elolvasnod. Ugyanis sehol nem szerepel benne az, hogy az egész Utazások kategória az előkészületekről szólna. Van külön Előkészületek alkategória benne, de én nem oda írtam ki a kérdést.

Jó lenne, ha leállnál, és elfogadnád, hogy nincs igazad. Nem értem egyébként, hogy egy teljesen érthetően és normálisan feltett kérdésre miért kell totálisan haszontalan dolgokat odaírni... Ha nem tudsz értelmezni egy egyszer kérdést, akkor maradj csendben. Köszi.

jún. 16. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként tessék: dobtam ki anno stoppost a kocsiból, mert úgy viselkedett, mintha valami kapcarongya lennék. Egy másikat aurópályán raktam ki, mert rángatta a karomat, állhak meg, mert fitózni akar. Az elsö pihenönél kiraktam.
jún. 16. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét stoppost soha nem veszek fel. Mivel sokat túrázom, ezért más túrázóknak fel szoktam ajánlani a fuvar lehetőségét.
jún. 17. 13:24
 9/9 NTBS ***** válasza:
100%
Fiatal koromban többször próbáltam stoppolni de ritkán sikerült.
aug. 25. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!