Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Valaki megpróbált bejönni a...

Valaki megpróbált bejönni a lakásba ?

Figyelt kérdés
Panelba lakunk és a lépcsőházból először nyílik egy üveg ajtó a teraszokra, és úgy nyílik a mi bejárati ajtónk. Hallottuk, hogy többször ki/be csapódik az üvegajtó(mellettünk senki nem lakik). Kimentünk és nyitva volt az üvegajtó, kinéztem sötétség volt, de nem láttam senkit. Szóltam a páromnak, hogy a kulcsot adja ide bezárom azt is kulcsra, na abba a pillanatba valaki kirántotta a sötétből az üvegajtót. Egy nagy konyhakés volt a kezembe, egy kapucnis alak állt ott, de meg se szólalt se semmi. Nagyon gyorsan berohantunk és bezártuk az ajtónkat. Azóta félünk kimenni, mit tehetnénk?

nov. 21. 00:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy valaki próbált bejutni. Lehet kifigyelte a lakást.

Oda kell figyelni mindig nektek is. Nagyon rafkósak ma már. Elképzelhető, hogy azt hitte nem vagytok ott vagy csak egyedül egy nő van otthon.

Szerintem riasztót szereljetek fel gyorsan. Mindig zárjatok mindent, ha otthon vagytok is.

A mai világban már résen kell lenni.

nov. 21. 00:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Zárni kell az uvegajtot. Miért a kérdés hogy mit kéne tenni? Hazamentek es zárjátok a leocsohaz ajtot is.
nov. 21. 00:40
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Ez a "mai világ" szöveg megy vagy 50 éve. Most épp elhangzott egy másik kérdésnél, hogy egy helyen mindennaposak a késelések. Megnéztem: tavaly kb 5 késelés történt az egész országban, mármint halálos. Annyira nem gáz a helyzet, de valóban az ember tegyen meg mindent, amit lehet. Egy kamera sem árt. Az nagyon sokat segít.
nov. 21. 01:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Valami drogos biztos
nov. 21. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Mozgásérzékelő lámpa kéne.
nov. 21. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha valaki egyértelműen ott állt, akkor az gáz. Lehet, pont az üres szomszéd lakás szúrt szemet vagy “csak” valami drogos idióta. Minden ajtót kulcsra zárni, az üveget is! Értéket ne hagyjatok az előtérben.
nov. 22. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!