Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kőbánya,Zugló milyen kerület?

Kőbánya,Zugló milyen kerület?

Figyelt kérdés
Milyen ott élni? Milyen a tömegközlekedés? Milyenek az emberek?

nov. 20. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
29%

Nem ott vannak a hirek a sok szatírrol?

[link]

Ezem kivul is a közbiztonság arra nulla.

nov. 20. 19:51
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

"Ezem kivul is a közbiztonság arra nulla"

Ez például egyáltalán nem igaz. Kőbányán élek.

Amit tudni kell, hogy proli környék, főleg egyszerű, melós emberekkel, sok öreggel. Sok a dohányos, kevés az értelmiségi. Ezt érezni.

De például bármikor nyugodtan végig tudok sétálni az utcán, pont azért sem kell bármitől félni, mert itt alapvetően mindenki "csóró" dolgozó, azok meg nem kötnek egymásba. Közbiztonság szempontjából ezerszer veszélyesebb a belvárosi bulinegyedek ahol sok a külföldi, részeg meg a rájuk vadászó balhés arc.

nov. 20. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Én dolgozni járok Kőbányára illetve 1-2 barátom lakik ott, a Kökin azért lehet parázni, meg van ott pár hely, ami para, de amúgy nem vészes környék. Szóval mondjuk ne az Ecseri útra (nem tudom, az Kőbánya-e már), Kőbánya-vasútállomás közelébe költözz, de pl a Csősztorony nekem egész szimpi környék. A legjobb barátom az Újhegyi sétánynál lakik, az sem vészes, inkább öregek, meg ahogy az előző írta, sima “csóró” emberek laknak ott.
nov. 20. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Vegyes, vannak jó részek, de az Örs vezér tere vagy a Köki szerintem veszélyesebb mint a Blaha.
nov. 20. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Valaki írja már le, miért veszélyes a Köki. Nem rosszból kérdezem, komolyan érdekel. Itt élek a közelben, sokat járok arra akár a plázába, akár a metróra 50 kilós nőként. Nem egy szép hely, de veszélyben soha nem éreztem magam, de többször olvastam már, hogy hú, de veszélyes. Miért?
nov. 20. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Tény, hogy retek hely a Köki (vasútállomás), de melyik vasút/metróállomás nem az? M3 mentén tele van csövesekkel minden, M2 dettó, még Kelenföld is tiszta lepra ahhoz képest, hogy Buda. Pályaudvarokról ne is beszéljünk.

Én Újhegyin élek, nem mondom, hogy szeretem, mert sok a cigis, igénytelen öreg, rossz a panelok elrendezése. De veszélyesnek egyáltalán nem veszélyes, bármikor nyugodt szívvel jövök-megyek az utcán.

nov. 20. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Zuglót imádom, meg a 16. kert, de a 17. se rossz!
tegnapelőtt 01:58
 8/9 anonim ***** válasza:
23%

5# Nyilván én sem mondjuk a Boschba igyekvő inges fiataloktól vagy egy épp beérkező vonat utasaitól érzem magamat veszélyben, de ha te nem veszed észre azt a rosszarcú putri sereget, akik ott nap mint nap megfordulnak (nem a plázáról beszélek, hanem ott a felüljáró, buszmegállók, stb.), akkor költözz ennyi erővel a Népszínház utcába, vagy nem tudom, hátha ott érne valami inger.

A para környék nem azt jelenti, hogy rettegve, paranoiás pillantásokat vetve mindenfelé és kevlárpáncélban haladok át a helyen. De mondjuk a mobilomat nem veszem elő azért ott és simán csak figyelek, kik jönnek velem szembe.

De valamelyik nap is három villogó rendőrautó állt a lépcső tövében meg pár ember, persze ez nem biztos, hogy erőszakos bűntényre utal, de azért sok ott az olyan arc, akivel nem szívesen kerülnék semmilyen interakcióba.

tegnapelőtt 05:24
 9/9 anonim ***** válasza:
47%
Ez így van, ahogy a 8as írja. Sajnos ott vannak a kötözködő C-k a a metró átjáró környékén, látszik rajtuk, hogy keresik a bajt. Köki egy szürkezóna. Újhegyi lakótelep szerintem elég jó.
tegnapelőtt 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!