A 8. kerület tényleg ennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Egy haverommal beszélek akivel egy suliba járunk, és felvetődött, hogy holnap átmegyek hozzájuk, viszont én a II. kerültben lakom, ő a nyolcban és mikor rákérdeztem mennyire veszélyes azt mondta, hogy itt az emberek úgy lőnek egymásra, mint a filmekben. Ez igaz?okt. 20. 18:14
2/9 anonim válasza:
Vannak jó és rossz részei. Körúton belül mindenképp okés. Corvin környéke is rendben van. Népszi meg orczy-tér környékén már vannak kétesebb helyek/utcák/utcaszakaszok.
3/9 anonim válasza:
Nincs lövés,késelést se verekedést se lattam delután és este se.
4/9 anonim válasza:
Szerintem szórakozott veled és rajtad.
Saját tapasztalatom szerint csak a Népszínház-Bérkocsis-Rákóczi háromszögben van probléma, azonkívül nagyon kikupálódott az egész VIII.
5/9 anonim válasza:
* Népszínház-Bérkocsis-József háromszög
6/9 anonim válasza:
Nem értem, miért terjedt el ez, hogy veszélyes?
Én is azt vártam", hogy majd tele lesz drogossal, meg bűnözővel, de nem volt ott semmi ilyen.
Vagy nem tom, hogy melyik része lehet olyan, lehet, hogy pont nem ott jártam...
8/9 anonim válasza:
Nem lőnek, de azért van elég sok utca, ahová világosban nem megyek, mert teli van kötekedő C-vel. Ez tény és - sajnos - tapasztalat.
9/9 anonim válasza:
Fel van fújva. Hasonlításképp: ha valaki meghallja, hogy Fradi-Újpest egyből a verekedés és a késelés jut az eszébe. Már nem a 80-as években vagyunk. Ma már elképzelhetetlen hogy a két tábor találkozzon egymással. Bűncselekmények történnek máshol is. Gondolom egykor sokkal veszélyesebb környék volt, de már nem vészesebb mint a legtöbb kerület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!