Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Elfogatnátok lakótársnak vagy...

Elfogatnátok lakótársnak vagy nem?

Figyelt kérdés
Heti 2-3 éjszakát alszom ott. Nem főzök, tehát a konyhát sem használom, a szobámban eszem. Értelemszerűen nem mosogatok sokat. Ha meglátom, hogy koszos a tükör, vízköves a csap vagy ragad a padló, felmosok, felsöprök. Minden hétvégén hazamegyek. Utalom a rezsit meg az albit.
nov. 15. 11:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Miért?
nov. 15. 12:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben neked van igazad. Ha ők új barátot keresnek, akkor úgy kell feladni a hirdetést, hogy olyat keresnek, aki aktív társasági életet él velük. Gondolom, köszönsz, váltasz néhány szót. Ha nagyon zárkózott vagy és még erre sem vagy képes, az valóban furcsa lehet, kellemetlen lenne nekem, mert olyan érzésem lenne, mintha nem kedvelnél és ezért kerülsz. De gondolom, ebben az esetben erről nincs szó.
nov. 15. 13:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha keresnék lakótársat, akkor igen. Hány éves vagy? Nemed? Miért nem a párodnál laksz?
nov. 15. 13:36
 14/19 A kérdező kommentje:

24, nő.

Párom 100 km-re lakik, munkára ès lakása van ott.

Engem az egyetem köt ide.

Szüleim 120kmre.

nov. 15. 13:51
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom kollégiumba már nem fértél be. Egyik haverom is így járt. Koli nélkül maradt és 120km-re lakott. Albérletre nem volt pénze. Heti 3x kellett csak bemennie az egyetemre. És bejárt inkább vonattal. Szívás, de ki lehet bírni 1-1 félévet.
nov. 15. 14:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogatnálak el, mert nem követtél el bűncselekményt.
nov. 15. 14:51
 17/19 anonim ***** válasza:
14%
Befogadnálak, ha nem lenne párod. Néha 1-2 menet és akkor nem kell albit meg rezsit fizetni.
nov. 15. 14:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen vagyok,mint te. Viszont azért jól esik néha beszélgetni/elmenni valahová a lakótársammal. Mondjuk havonta egyszer az utóbbinál.
nov. 16. 10:52
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

én elfogadnálak. Mondjuk ehhez hozzátartozik az is, hogy pl ne szólj a gitározás miatt. (Laktam már több helyen, nem szóltak emiatt, szóval én nem full hangerőn gitározok.)

Ja és én is előszerettel eszek a szobában. :D

nov. 23. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!