Az itt lakók miért nyekeregnek minden miatt?
A legtöbb társasház ilyen. A miénk is ilyen volt, csak mi baromira meguntuk a sok barmot és falura költöztünk.
Azért, tegyük hozzá, hogy a legtöbb ember szarik a másik fejére és a nyugalmára, tehát a szomszédok egymásnak keserítik meg az életüket. Ha valaki már a lombfúvó zajára is panaszkodik, ott valószínűleg már a többi probléma úgy megütötte az ingerküszöbét, hogy bármilyen zaj csak hab a tortán.
Ahol több száz ember lakik, ott soha nem lesz olyan, hogy mindenki elégedett, mindig lesz valaki, akinek baja van.
1-es vagyok, ez nem csak városi probléma. Mi, ahogy írtam, tavaly költöztünk falura, mindent visszaforgatunk a természetbe, amit csak lehet, így a falevelet is aprítva otthagyjuk a talajon. Az összes szomszédunk (született falusiak) zsákba gyűjtik és elvitetik.
Mintha az én városomról írnál. A helyi csoportban csak ezek mennek.
+ mennyi a szemét. Felszedik a szemetet, erre megy a rinya hogy milyen hangosak a munkások akik szedik felfele, minek csinálják mikor megint lesz szemét. Kiposztokgatják a járdára kilógó faágakat, "IgaZán CsiNáhAttna ValamiT az ŐnKómányZat" persze baxnak oda beírni. Valaki, egy lakó megunja és levágja az ágakat, erre ezt az embert baxxtatják hogy xy utcában mi a jó édes anyjáért nem vágta le? Ennyire lusta??? Ezért tartják ??? (Még egyszer kiemelem, random lakó vágta le, nem egy közmunkás vagy akárki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!