Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Pesti agglomerációban nyekereg...

Pesti agglomerációban nyekeregnének a szomszédok ha kiköltöznék és tyúkokat tartanék?

Figyelt kérdés
Kakassal együtt. Pl. Érd parkvárosba
2023. jan. 15. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Felőlem.
2023. jan. 15. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Meg kell nézni, hogy mit enged az önkormányzati rendelet!
2023. jan. 15. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha engedi a helyi szabályzás, akkor nyugodtan. ha nem, akkor meg nem velük van a gond, hanem te vagy szabálytalan és hamar meg fognak büntetni érte.
2023. jan. 15. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Érd másik részén tartunk tyúkokat, de nem gond, mert a szomszédok is. Nem tudom van-e erre valami szabályozás városrészenként, de ha nincs, akkor csak nyugodtan, bár lehet, hogy problémázni fognak a szomszédok a szagok miatt.
2023. jan. 15. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg.
2023. jan. 15. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Inkább menj tanyára, vagy messzebbb Budapesttől, mivel az agglomeráció nagyon átalakulóban van, és hidd el, zavarni fogja a szomszédokat.
2023. jan. 16. 09:01
 7/10 anonim ***** válasza:
18%
Engem megmondom őszintén zavarna a folyamatos kotkodácsolás. 🐓
2023. jan. 16. 14:04
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Egyáltalán nem kotkodácsolnak folyamatosan.
2023. jan. 16. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Engem nem zavarna. Vidéken nőttem fel, megszoktam a kukorékolást. Nem ez az idegesítő, hanem az egész napos veszett kutyaugatás. Pest külvárosában lakom, errefelé már főleg kertes házas telkek vannak. A szomszédban van egy nagytestű idegbeteg kutya, a primkó gazdája egyáltalán nem foglalkozik vele. Sokáig láncon tartotta, egy ideje már nem, de mivel se nem sétáltatják, se nem nevelik, a szerencsétlen jószág szinte reggeltől estig őrülten ugat. Ha bármi utcai zajt hall, vadállat módjára ront neki a kerítésnek. Ezt már tényleg nem lehet bírni, szívesebben hallgatnám a tyúkokat.
2023. jan. 16. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
Lesz olyan szomszéd, akit zavar és lesz akit nem, olyan telket érdemes erre a célra választani, ami a település kiesőbb részen van. De ideálisabb Érdől kijjebb eső település lenne. Ettől függetlenül ismerek Érd parkvárosban olyan embert, aki tyúkokat és kakast tart, félreeső telken van, szomszédok telkei végén. Illetve az egyik háznál, ami a vasútvonal melletti telken van Érden, ott gyakran elhaladok, szintén tartanak néhány tyúkot és egy kakast. Azt, hogy van-e erre szabályozás én sem tudom.
2023. jan. 18. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!