Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nagyon nevetséges, ha 30...

Nagyon nevetséges, ha 30 évesen a bátyámmal lakok egy szobában?

Figyelt kérdés
Nagyon csórók vagyunk, én 350et keresek, ő 250et, ennyiből nem lehet saját ingatlant vásárolni. Én enyhén retardált vagyok (pl. jogsim sincs), ő inkább lusta. Eléggé elkeserítő ez az élet.
nov. 12. 17:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Hát mint ferfi engem aztán nem erdekel
nov. 12. 17:39
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is mindegy, kb olyan mint a munkásszállás, csak itt legalább ismered a szobatársadat.
nov. 12. 17:44
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

És hol éltek ennyiből, Szülőknél vagy albérlet ami egy szobás vagy mi? Kicsit sem mindegy. Attól hogy nincs jogsid nem vagy retardált, nem is értem miért írod ezt. A bátyád ha lusta ahogyan állítod akkor magára vessen hogy csak ennyit keres.

Tenni kell azért hogy jobb legyen, keresni kell jobb állást, ha nincs szakmád akkor kitanulni valamit, az elsőre szoktak adni támogatást, keresgélni kell, biztosan találsz mert azért még mindig munkaerőhiány van egyes helyeken meg pozíciókban. Lehet egy autóipari cégnél most nincs akkora kereslet a munkaerőre, de azért még találni állásokat, csak nehezebben.

nov. 12. 17:45
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem gond: én is laktam egy ideig a tesómnál. Szükségmegoldásként elmegy.
nov. 12. 17:46
 5/14 A kérdező kommentje:

Szülőnél lakunk és nem átmeneti megoldás, ahogy #4 írja. Azért vagyok retardált, mert nagyon ügyetlen vagyok és nehéz a felfogásom.

nov. 12. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
60%

akkor hogy keressel 350-et?

nov. 12. 17:57
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
#5 Ez értékelendő, hogy bevallod, hogy retardált vagy. De nem kellene ennyire lebecsülnöd saját magad. Lehet nálad több retaldáltabb ember van magasabb pozíciókban, akik okosnak képzelik magukat.
nov. 12. 17:58
 8/14 A kérdező kommentje:

Betanított munkát végzek, lényegében ugyanazokat a munkafolyamatokat kell ismétlődően végrehajtani.

nov. 12. 17:59
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

ha retardált volnál akkor

nem alkalmaznának sehol sem nem

lenne fizetésed,dolgozol van kereseted úgyhogy engem nem zavar,akkor lenne gáz ha nem dolgoztál volna sehol sem ennyi idősen még.

nov. 12. 18:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Ketten együtt 2 vagy 3 szobás albérletbe el tudnátok menni. Hát a lakásvásárlás már 1 vagy 2 generációtól egyre gázosabb.
nov. 12. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!