Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Japán vagy Magyarország...

Japán vagy Magyarország élhetőbb, "jobb" hely?

Figyelt kérdés

nov. 10. 07:03
1 2
 1/19 Kólauborkával ***** válasza:
77%

Szerintem számunkra Magyarország.

Nem ismerek embert, vagy talán 1-2 embert csak, aki abban a hajtásban és elvárás rendszerben meg tudna felelni.

nov. 10. 07:14
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Lassan egy évtizede élek Japánban, nem nagyon tervezek visszaköltözni, nekem Japán élhetőbb. Nem kicsit.
nov. 10. 08:48
 3/19 anonim ***** válasza:
64%

#1:

Japánban nincsenek késes cigányok, akik megtámadnak az utcán.

nov. 10. 09:03
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
#2 nem tudom, te helyileg merre, de azért megkérdezem, hátha tudod, Tokyoban tényleg tilos az utcán a dohányzás?
nov. 10. 09:12
 5/19 anonim ***** válasza:
46%
A japánoknak Japán, a magyaroknak Magyarország.
nov. 10. 09:13
 6/19 Kólauborkával ***** válasza:
25%
Nem tudom te hogy vagy vele, de az én 33 évem alatt egyszer sem akartak megkéselni. Lehet én csinálok valamit rosszul.
nov. 10. 09:23
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
#5 Neki van igaza. A Japánoknak természetes a közbiztonság, tisztaság, stb, de az elvárások, csoportszellem, megfelelés kinyírja őket. Az öngyilkossági statisztikák vészesek. Japán barátnőim ide jönnek férjhez. Nem akarnak japán multinál 22 órákat dolgozni, túlórázni, feláldozni az életüket. Mindenkinek az kell, ami otthon nincs és máshol van.
nov. 10. 09:26
 8/19 anonim ***** válasza:
97%

#3: ja, nem ott késes japánok vannak

[link]

[link]

[link]

nov. 10. 09:30
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a munka miatt választanám inkább Magyarországot, de pl vállalkozóként nem tudom, milyen lehet Japánban. Ha úgy van lehetőséged arra, hogy csak abban a napi 8-10 órában dolgozol, amit kitalálsz magadnak és pont, akkor úgy jobb lenne ott. A multikról mindenki tudja, mi a helyzet Japánban, de a vállalkozókról nem hallottam még semmit.
nov. 10. 10:10
 10/19 anonim ***** válasza:
36%

Magyarország, egyértelműen. Lehet, hogy kevesebb a pénz, de ott nagyon rossz a munkakultúra, elvárt a túlóra, a munkamániásság. A lakásod csak egy lyuk, és brutálisan túlnépesedettek a városok, a természet túlterhelt, stbstb..

Túl nagy ára van a „jólétnek” ott.

nov. 10. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!