Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet kezdeni ilyen...

Mit lehet kezdeni ilyen szomszédokkal, most mit csináljunk?

Figyelt kérdés

Egy új helyre költöztünk és a szembe lévő szomszéd borzalmas, egy kis ház és laknak benne vagy 40-en.... de már nem tudom számolni.

Egyszerűen hihetetlen kosz van körülöttük egész nap nagy autókkal hoznak ilyen fém dolgokat és kalapálják flexelik és még sorolhatnám egész nap megy a zaj. Késő este meg idétlen mulatós zenéket játszanak ,csomó gyerek van akik kint ordibálnak játszanak az utcán, 16 éves öcsémbe már kétszer belekötöttek ,leverték a szemüvegét, én nem tudom milyen társaság ez..

nov. 9. 10:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Eladod a házat. Az előző tulaj is ezért adta el.

Délelőtt aludni szoktak, akkor érdemes érdeklődőket beszervezni.

nov. 10. 06:00
 12/15 A kérdező kommentje:
11. Júj ez igaz.... tényleg délelőtt csendben vannak inkább én is akkor néztem emlékszem az ingatlant
nov. 10. 07:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Pedig 100 misiért nem kellene rossz környéknek lennie. A többi utcabeli milyen?
nov. 11. 22:29
 14/15 A kérdező kommentje:
13. Azok szerintem teljesen jók..
nov. 12. 07:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is így kezdődött. Egy házat megvettek ilyen tetvek, utána aki tehette, menekült és végül c utca lett az egész. Van aki 55 millióért akarta árulni a házát, de most 4-5 milliós ajánlatokat kap 😂 persze részletfizetéssel. Ismerik Elemér báttyát az utca elejéről, ő is megmondja hogy megbízhatók 😂
nov. 12. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!