Mit lehet kezdeni ilyen szomszédokkal, most mit csináljunk?
Egy új helyre költöztünk és a szembe lévő szomszéd borzalmas, egy kis ház és laknak benne vagy 40-en.... de már nem tudom számolni.
Egyszerűen hihetetlen kosz van körülöttük egész nap nagy autókkal hoznak ilyen fém dolgokat és kalapálják flexelik és még sorolhatnám egész nap megy a zaj. Késő este meg idétlen mulatós zenéket játszanak ,csomó gyerek van akik kint ordibálnak játszanak az utcán, 16 éves öcsémbe már kétszer belekötöttek ,leverték a szemüvegét, én nem tudom milyen társaság ez..
Hát sejtem, asszem erre mondják, hogy C kategóriás...
Jegyzőnek szólhatsz, de ha ez egy no go zóna, akkor inkább csak rosszabb lesz főleg nektek.
Nem lehet, valami ideiglenes lakásfoglalók?
Beköltöznek ezek bármibe, amin van fedél.
Kérdezd meg az önkormányzaton, kié a ház valójában, és lehet, intézkednek.
Ezzel valószínű már semmit nem fogsz tudni kezdeni. Nem akarok áldoztathibáztatóba menni, de azért fura hogy megtekintéskor nem tűnt fel egy ekkora kolónia, ráadásul szembe szomszédokként. Én úgy gondolom ház vagy lakáskereséskor az egyik legkiemeltebb kérdés kell legyen a környék és a szomszédság. Minden máson szinte biztosan tudsz változtatni, de ezen a kettőn nem.
A magyar helyzetet és jogrendet ismerve itt csak a költözés fog segíteni. És amiket fentebb felsoroltam, a jövőben érdemes lenne szem előtt tartani, a saját érdekedben is.
Költözzetek el.
Ingatlanosok simán adnak egy húszezrest amikor jön az áldozat aztán arra az egy órára csend és nyugalom van a szomszédban.
Amikor vettem előtte becsöngettem a szomszédokhoz megnézni ki nyit ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!