Gyöngyös vagy Kiskunfélegyháza? Esetleg Dorog vagy Szekszárd?
Ezek közül csak Gyöngyöst és Szekszárdot ismerem valamennyire, Kiskunfélegyházán csak egyszer voltam, Hajdúdorogon egyszer sem. Én személy szerint mindenképp városba költöznék, lehetőleg minél nagyobba. Munkalehetőség, ellátottság szempontjából nyilvánvalóan az a jobb. Ezek közül Szekszárdot választanám, mert bár viszonylag kis város, mégiscsak megyeszékhely és egy hangulatos város, szép környező vidékkel. Gyöngyös sem teljesen élhetetlen amúgy, de azért ott vannak gondok.
Az viszont nem egészen világos, hogy miért pont ezeket a településeket néztétek ki, ha egyiket sem ismeritek? Viszonylag olcsó ingatlanok sok más helyen is vannak, érdemes lenne jobban körülnézni. És mindenképp azt javaslom, hogy a szóba jöhető helyeket keressétek fel, nézzetek ott körül, tájékozódjatok a körülményekről, ha megtehetitek, töltsetek el ott több napot is. Enélkül szerintem nem lehet jó döntést hozni.
Szia. Gyöngyös közelében egy faluban élnek rokonok. De arrafelé nagyon sok a roma származású ember. Az eladó megfizethető olcsóbb házak illetve lakások is mind mellettük vannak (gondolom akkor nem a normális fajták) ezért gondoltunk a Gyöngyösre. De ott is ugyanez. A munkalehetőség miatt akarunk/akartunk volna oda menni, de egyre többet olvasok a durándáról. Igy mondhatni beijedtem.
Szekszárdot pedig azért néztük, mert a közelben lakunk. Ismerjük a várost. Tetszik is. De félünk, hogy majd nem találunk munkát.
Köszönöm, hogy írtál.
Nem könnyű a kérdés
A 20 milla keret az nem sok sajna :/
Nálam a munka lenne a legfontosabb na meg az hogy minél kevesebb legyenek a C tipusúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!