Hogyan zajlik a háziorvoshoz való átjelentkezés?
Figyelt kérdés
Régen emlékszem hogy fizikálisan ki kellett kérnem az aktám és azt átvinni az újhoz. Most hogy online vannak az adatok, a régi háziorvostól nekem szükségem van valamire?okt. 30. 07:52
1/8 anonim válasza:
Régen se vihetted át, az új orvosnak kellett kikérni a régitől, most is így van.
Jelzed az újnak, hogy oda szeretnél menni, ő intézi-
2/8 anonim válasza:
Nincs mit kikérni. Már nincsenek kartonok.
3/8 anonim válasza:
Nekem azt mondták nem kell a régi doki..
4/8 anonim válasza:
nekem mondtak kell a karton, sot, el sem fogadhat a haziorvos, mehetsz masikhoz ha az sem akkor nincs haziorvosod max magan, mert egy evben max 2x lehet probalkozni haziorvos valtassal. vagy esetleg maradsz a jelenleginel de az meg ciki mert bejelented el akarsz menni tole aztan visszamesz ha rossz a viszony...
5/8 anonim válasza:
Elvileg már elektronikusan megy és elég új dokinál intézni átkérést.
De amikor régi nem vitte be az adataid vagy új nem ért a számítógéphez még mindig kartonozni kell.
6/8 anonim válasza:
#2 a miénknél van...
Fel kell hívni az újat és elmondani mit akarsz, minden mást ő csinál
7/8 anonim válasza:
2, az egy dolog, hogy már nincs, a régit őrizni kell, és ilyenkor átadandó.
8/8 anonim válasza:
Ha találsz olyat, aki nincs teljesen tele, és hajlandó átvenni, akkor ő kikéri az eddigitől az adatokat. Neked semmi dolgod sincs, azo kívül, hogy bemész és megbeszéled vele, hogy mostantól hozzá járnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!