Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Elköltöznétek, ha rossz...

Elköltöznétek, ha rossz környék lett a helyből, ahol laktok?

Figyelt kérdés

Tavaly vettünk egy lakást, egy viszonylag modern, zárt lakóparkban. A lakóparktól 100 m-re építkezés volt, nem tudtuk mit építenek. Kiderült, hogy menekültszálló lett belőle. A probléma az, hogy ha tömegközlekedéssel jövünk-megyünk, akkor mindig ott kellene elmenni előtte, vagy különben gyalog egy 1,5 km-es kerülőt kellene mindig megtenni. Sokszor elég rossz arcokat lehet látni arrafelé, nem túl bizalomgerjesztő. Néha itt a lakóparknál is szoktak tanyázni.

Gondolkoztunk költözésen, de ezeket leszámítva amúgy szeretünk itt lakni. Gyereket nem tervezünk, szóval az nem szempont. Költözni nincs annyira kedvünk, mert szép hely, jól berendezkedtünk. Csak ez az menekültszálló az egy dolog, ami kicsit kellemetlen. Néha van hogy inkább kocsival járok, vagy nagy kerülővel.

A lakást is már csak alacsonyabb áron tudnánk eladni, mint amennyiért vettük.

okt. 22. 08:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Azért nagyon nem ugyanaz egy házban vagy egy tömbnyire élni menekültekkel, mint 100 m-re, egy zárt lakóparkban…
okt. 23. 10:10
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
Mi az hogy zárt? Van 4m magas szögesdrót kerítés? Őrtornyok? Nálunk még így is átjut kis százalékuk.
okt. 23. 12:01
 13/18 A kérdező kommentje:

#10 Nem, Franciaország

#12 Hát ha nagyon akar valaki, be tud jönni, ha valaki bakot tart neki, de én még nem láttam olyat, hogy bemásznának. Kb 2 méter magas a kerítés, és be van kamerázva. Sokszor viszont a lakók lustaságból nyitva hagyják napközben a kapukat, mondjuk éjszakára azért inkább becsukják (és ilyenkor csak kulccsal lehet bejönni)

okt. 23. 14:37
 14/18 anonim ***** válasza:
36%

Önzáródó kapu, akkor senki nem hagyja nyitva. Mondjuk kellemetlen, ha valaki kicsukja magát, az tény, de valamit valamiért.

12-es, te meg kötekedés helyett esetleg informálódj először legközelebb.

Vagy ne a zárt szón vergődj kizárólag és gúnyolódj, mert még anélkül is marhára nem ugyanaz egy házban, egy tömbnyire élni gáz lakókkal, mint 100 m-re…

okt. 23. 15:23
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

13 "én még nem láttam olyat, hogy bemásznának"

Nyilván nemis a szemed előtt teszik.. Mégis ha a kerítés túloldalán ott a csábító ellopható dolog..

Van ahol magas falak és állandóan figyelő fegyveres őrség is van mégse látják hogy 1-2 ember átjut a kerítésen, és csak órákkal később létszámellenörzéskor derül ki hogy megszökött pár fegyenc. 😃

okt. 23. 15:27
 16/18 anonim ***** válasza:
25%
Túlreagálod. Ennyi.
okt. 23. 15:27
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Dehogy reagálja túl. Franciaorszagban nem ukrán menekültek vannak. 100 méter borzasztóan kevés.
okt. 23. 18:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Én azért költöztem el mert közvetlenül mellénk ovit építettek. Semmi bajom a gyerekekkel, de az ordítozó gyerekekkel ötméterre az ablakomtól már van :D

Szarügy. Nem "kellett" volna költözni, de nyaranta az ablakot nem hagyhattam nyitva, olyan zaj volt.

Ezt csakis te érzed, kérdező. Nekem vannak olyan környezeti tényezők, amik miatt igen, költözök, mert nem oké.

okt. 24. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!