Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Meglátásod szerint melyik a...

Meglátásod szerint melyik a legrosszabb vármegye társadalom szempontjából és miért?

Figyelt kérdés

okt. 16. 03:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden megyének vannak jobb és rossz részei. Miskolcnak is van rózsadombja, és Győrnek is kerülendő utcája
okt. 16. 12:00
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

13

"Honnan tudnád, milyen a társadalom egy olyan helyen ahol sose éltél?"

Tényleg nem megy nektek az olvasás...

Honnan tudnád milyen egy társadalom, amiben nem éltél? Hát ugyan honnan is lehetne tudni bármit a témáról? XD Atyavilág...

okt. 16. 12:03
 13/20 anonim ***** válasza:
23%

Nem értem a problémád. Egy társadalom mély megismeréséhez részese kell legyél az adott társadalomnak.

okt. 16. 12:30
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

Fejér megyei vagyok, akit Zala megyéből ismerek, mind akkora paraszt, hogy megraknák a göncölszekeret trágyával.

Tolna megye elmaradottabb, szegényebbek az ottani emberek, onnan is ismerek pár embert, nem túl iskolázottak.

A Győr környéki emberek kulturáltabbak, szocializáltabbak.

Békés megyeieket is ismertem, ők kedves, rendes emberek voltak.

okt. 16. 12:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Nógrád, és BAZ megye, és Hajdú-Bihar.

Szabolcsban a cigány települések is rendezettebbek, és valamiért kulturálisan gazdagabb környék.

Állítólag a hajdúságiak igen érdekes, bunkó emberek.

Nógrádban és Borsodban meg hát tudjuk, mi a helyzet. Volt onnan normális ismerősöm, de jópár idióta is.

okt. 16. 12:50
 16/20 anonim ***** válasza:

16

Ez egyszerűen nem igaz. Egyrészt. Másrészt nem a mély megismerésről beszéltünk, hanem felvetettem, hogy bizony külföldi tapasztalat nélkül is nagyon egyszerű ám kitalálni, hogy Svájban vagy Etiópiában jobb az élet, mire az a válasz jött, hogy “dehá’ nem lehet aztat tudni”.

Autisták, komolyan…

okt. 16. 13:59
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

Heves megye

Beképzelt bunkók, főleg a falusiak. A cigányaik is a legrosszabb fajták.

Borsodi vagyok, kedvenc megyém a ciguk ellenére is. Nem költöznék el. Békés, Hajdú-bihar,Csongrád megyéket is szeretem. Általánosságba véve kedves, barátságos embereket ismerek ezekről a helyekről.

GyMS megyét utálom még, Pest semleges.

okt. 16. 18:44
 18/20 anonim ***** válasza:
BAZ megye. Az emberek mentalitása miatt. Mennek neki mindenkinek aki el akar érni valamit az életben hogy a saját szintjükre lehúzzák. Tiszteletlenek az öregek, olyan szinten hogyha még előzékeny is vagy velük tömegközlekedésen azt szidják aki segít nekik. Te keresed meg a k.rva nyugdíjukat, te adózol, legyél velük előzékeny és még tűrd a hülyeségüket is..nem beszélve a cigányságról...
okt. 17. 06:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Fejér megyei vagyok, annak is az északi, jobb helyzetű részéből.

A napokban volt alkalmam időt tölteni a Hajdúságban, Püpökladány, Berettyóújfalu környékén. Teljesen más világ az én környezetemhez képest. Felénk már kocsma sincs a falvakban, kiment a divatból, ott még a falvakban is 4-5 kocsma, csepel bringák letámasztva, rengeteg csepel bringás biciklis, traktorok, sokkal rendezetelenebb porták, a belterületi utak jó része murvás vagy földút a falvakban. Az emberek kedvesek voltak amúgy.

Fejér megyében ilyen nincs, még a szegényebb részeken sem. Mindenhol aszfaltozott utak vannak. A házak sokkal szebbek, a porták jóval rendezettebbek, még a cigányoknál is sok helyen.

És van ipar... Látni a gyárak épületeit, amerre megy az ember. Na, ott semmi ilyent nem láttam, csak a síkságot.

Valamiért itt szebbek a házak, a vidék,

okt. 24. 20:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Borsodból egy megtörtént eset: 18-19 éves cigány kislány a minap leült mögém a távolsági buszon a gyerekével. A kissrác elkezdett játszani a mobilon, természetesen maximális hangerőn. Kedvesen jeleztem az anyukának hogy a hangerőn jó lenne kicsit halkítani, mert más is van rajtuk kívül a buszon. Az anyuka elkezdett kötekedni, szidni, átkozódni, fenyegetőzni, hogy megöl, csak szálljunk le a buszról... Erélyesebben rászóltam, hogy viselkedjen, hogy beszél hozzám. Végül csak lejjebb vette a hangerőt..majd lökdösődve 4 megállóval távolabb leszállt. Kérdem én kedves kormányunk ha az ilyenekre pocsékolja az adónkat mivé fajul az ország..
nov. 5. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!