Mit tegyek ha fenyegető üzeneteket kapok?
#1:
Szerintem ezt bővebben el kéne neki magyaráznod, hogy az micsoda, mert úgy tűnik a szülei sem ismerik ezt a rendvédelmi szervezetet, ha elintézték annyival, hogy #tilcsadleosztjó.
2, igazad van, ezen az én szemeim is elkerekedtek. Én már 30 felett vagyok bőven, de ha én kapnék ugyanilyen üzenetet, akkor ugyanúgy bepánikolnék, mint a kérdező és nem csak simán letiltanám, de húznek a rendőrségre gőzerővel. Én sem értem a kérdező szüleit.
Ha szerencséje van a kérdezőnek, akkor csak valamelyik osztálytársa szivatja, aki tudja hol lakik, a tinik meglepően sokmindent tudnak a másikról.
Kérdező, nem tudom hány éves vagy, de ha 18, akkor simán elmehetnél a rendőrkapitányságra, itt ahol lakom elég segítőkészek voltak, amikor én mentem más gonddal. Ha 18 alatti, akkor inkább egy tanárhoz fordulnék vagy egy masik rokonhoz, hogy kikérjem a véleményét ha, miután leültem a szüleimmel újra beszélni nem értem el semmit.
Akik rendorseget irnak latszik, sosem volt veluk dolguk. Ilyen esetben nem csinalnak semmit sem, ok is azt mondjak tiltsa le es ennyi.
Ja es nem szamit buncselekmenynek. Nem tudom mit vartok a rendorsegtol.
Ennél sokkal, de sokkal durvább fenyegetéseket kaptam. Kinyírnak, agyonvernek stb. Volt tárgyi bizonyítékom, hogy ki csinálja, ezért megtettem a feljelentést. Rá kb. két héttel kaptam a rendőrségtől egy levelet, amiben az állt, hogy az illetőt nem tudják elérni telefonon...
Ennyit a magyar rendőrségről.
Gondold át, hogy ki állhat a fenyegetés mögött. Lehet, hogy egy féltékeny lány. A tiltás mindenképp jó kiindulási pont. Ne reagálj az üzenetekre, minden további fenyegetést stb. azonnal mondj el a szüleidnek.
Megoldódott!!!
Az egyik fiú aki követte elmondta ki az, tudom a nevét megéri feljelentést tenni vagy hagyjam az egészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!