'Nincs' bűnözésmentes település. Minél nagyobb lakosságszám, úgy nő az elkövetések száma is. Nincs értelme a rendőrségi hírekből kiindulni, egy 100+ ezres városban nyilván a különböző bűncselekmények változatos eseteit meg lehet találni majdnem napi szinten.
szept. 30. 17:39
2/10 anonim válasza:
Minden település vagy annak környékén fogsz ilyen híreket találni.
Érdemesebb inkább úgy költözni, hogy milyen lehetőségeid vannak ott a jövőben.
szept. 30. 17:47
3/10 anonim válasza:
Kérdező ha rám hallgatsz, minden kétség, félelem nélkül odaköltözöl!!!! Pécs szomszédjában lakom, Kaposváron..... Szerintem sokat elmond, ha leírom neked, hogy inkább bevállaltam, vállalom a mai napig a másfél órás buszozást, ha bulizni akarok, mint Kaposváron menjek el bulizni.... Sokkal felvilágosultabb, sokkal normálisabb város.... Tele egyetemistákkal, kultúráltan bulizni tudó, nem kötekedő emberekkel... Imádom, ha tehetném én is oda költöznék.... Munkalehetőség is jobban van, mint Kaposváron😁😁😁😁 Remélem tudtam segíteni, és eloszlattam a kételyeidet....
szept. 30. 18:27
4/10 anonim válasza:
4~ Van egy hasonló ismerősöm. Kaposváron él, de halott városnak tartja. Pécset és Budapestet szereti, időskorára Budapesten szeretne lakást. Kaposváron csak a Deseda-tavat szereti.
szept. 30. 20:38
5/10 anonim válasza:
Valóban halott város, 5-ös, a szórakozóhelyekre meg csak balhézni járnak a fiatalok kaposváron......
szept. 30. 20:41
6/10 anonim válasza:
Kaposvárt elintézte a polgi egy életre.
szept. 30. 21:44
7/10 anonim válasza:
Kaposvár otthona a nyomornak meg az edzet gyomornak.
szept. 30. 21:49
8/10 anonim válasza:
Magyarországon, pár durvább szegregátumot leszámítva nem nagyon van veszélyes település.
szept. 30. 22:01
9/10 anonim válasza:
Éltem és az éjszakában is mászkáltam sokat Pécsen, nem kötöttek belém. Néhány idegesítő csövi van a távolsági busz+, árkád és a sz.tér környékén, a pár forintos kenyeres néni, az őrült Emese, aki beszól a férfiaknak a buszon, de teljesen élhető, van egy feelingje, ami behúzza az embert. Én az uránban laktam, meg a 400ágyas felé, ott nyugodt volt a környék, csak egy pentás, kapucnis sipka gyerek haladt mindig reggel 4 fele (de nem bántott senkit).
Kertvárost mondják, hogy ott vannak azért beteg arcok, meg ott a rózsadomb az nagyon nem az, mint BP-n, de arra kb. sosem jártam.
szept. 30. 22:22
10/10 anonim válasza:
Azt mondják a manchesteri rém is pécsi származású, akárcsak a texasi láncfűrészes gyilkos.
Sőt, állítólag még a cinkotai bádogos is baranyai születésű volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!