A lakóhelyeteken milyen a környezet állapota?
Valahol Veszprém megye:
maga a város, szerintem, az átlaghoz képest rendezettebb, gondozottabb, bár vannak sajnos olyan részei, amik tele vannak dobálva csikkekkel, meg olyan szeméttel, amit jellemzően fiatalabbak, vagy kisebbségiek, hajléktalanok termelnek (szotyi, energiaitalos doboz, kisebb pia üvege, kisebb zacskós édességek/rágcsálnivalók, meg ugye a csikkek).
Ahol lakunk, főleg a csikkek okoznak gondot, mert szétdobálja mindenki mindenfelé és nagyon lelakottassá, igénytelenné teszi a helyet. Van egy kisebbségi család, aminek tagjai többször a közös kuka mellé pakolnak olyan dolgokat, amiket amúgy oda nem lenne szabad.
Sok a cigány.
Tele van szeméttel a közeli patak. Rengeteg a patkány, csótány. Az utca tele van emberi szarral, pelenkával, kotonnal, szeméttel.
Ez Mezőkövesd.
A kisvárosomban az önkormányzat beszedette az összes szeméttárolót, ami a közterületen volt. Most az emberek szétdobálják az utcán a szemetet. Főképpen az előttünk levő árokba, amit én vagyok köteles rendben tartani. A közeli szupermarket kültéri szemeteséből pedig szintén ide hozza a szél a kidobált blokkokat.
Az önkormányzat így spórolt, hogy szemetes lett a város. Nem kell munkaerőt alkalmazni a szemetesek kiürítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!