Mennétek ki levegőzni, ha kint a szomszéd, és nincs kedvetek beszélgetni vele?
Szomszéddal közös az udvar. A ház elég sötét és kicsi, ezért néha kiulok a teraszra. Ha hallom hogy jön ki a szomszéd, be megyek, vagy ha ő is kint van ki se megyek. Más is ilyen?
Amúgy csak azért, mert olyan hülyén érzem magam, hogy kint meditálok a napon, a másik meg ott mászkál körülöttem. Beszélgetni meg nincs kedvem. Úgyis jönne a szokásos 'heloooo hát te meg mit csinálsz' kérdés, és én nem beszélgetni megyek ki ilyenkor, hanem levegőzni. Az más amikor alapból úgy megyek ki hogy nyitott vagyok a beszélgetésre. Olyan nincs hogy ne szóljon hozzám, valamit mindig kell hogy mondjon. Beszédes emberke..
4
Nem is értem hogy lehet valakinek állandóan valami mondanivalója :D ha rajtam múlna nem sokat beszélgetnénk.
8. Igen, ez így van
6. ja.. Mit olvasok, miért olvasok, ő ezt meg azt olvasta anno..... Stb
Nekem szerencsére nem beszélgetős a szomszédom. Ha összefutunk, akkor köszönünk egymásnak, de mindenki foglalkozik a maga dolgával. Max akkor szoktunk beszélni, ha valami közös dologról van szó, pl átlógott az almafa egyik nagyobb ága, és megkérdeztem, átjön-e leszedni, azt mondta, neki elég, ami az ő részén nő, szedjem le nyugodtam magamnak, ha szeretném. Meg hasonlók, amik a közös kerítés, átógó fák miatt akadnak megbeszélni valók. Amúgy normális, korrekt fickó.
Múltkoti eset, hogy egy nagy vihar leszakította a kerítés fölé növő akácfa egyik nagyobb ágát, ami megrongálta a kerítést. Annak a javítását beszéltük meg.
Szóval nálunk ez "csak ha fontos" hozzáállás van mindkettőnk részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!