Pécsről Nyíregyházára költözni nagy hülyeség lenne?
Figyelt kérdés
Jó pár éve Pécsen élek, kezdektől fogva se éreztem jól magam itt, s ez az évek alatt se változott, de az egyetem, s a munka idekötött. Most Nyíregyházán lenne egy jól fizető munka, amire igent mondtam. Jártam Nyíregyházán 1-2x, szimpatikusnak tűnt, valahogy a kisugárzása is jobb volt, mint Pécsnek, talán nyugisabb város, fene tudja. De azért nyilván más, ha az ember élervitelszerűen el egy másik városban. Milyen hely Nyíregyháza?szept. 14. 14:05
1/5 anonim válasza:
A lehető legnagyobb hülyeség lenne. Nyíregyről menekülni kell
2/5 anonim válasza:
Ha nincsenek rendezvények, kihalt a város. Nappal az agglomerációból beözönlenek az ottani cigányok és azt látod a belvárosban, estére meg kiürül minden és már csak a szél fújja az ördögszekeret, mint a western filmekben. A helyiek többnyire a külvárosban vannak gettósítva egy no-go zónában.
Szép és karban tartott város, a közmunkásokat ugráltató és velük kutyául beszélő szintén roma nagyfőnök az utolsó csikkeket is felszedegeti velük és állandóan frissítik és locsolják a parkok növényeit. Körben meg a padokon alukálnak a hajléktalanok a nagy semmiben elfáradva.
A keleti régió szegénységére alapozva olcsóbb is minden, cserébe a fizetés is alacsony. Innen menekülni szoktak (lásd Hollandiában a "Nyíregyháza street"-et), nem ide.
3/5 Mansour válasza:
Fura, mert nekem Pécs a legjobb hangulatú megyeszékhely, de ha te nem érzed ott jól magad, akkor költözz el. Nyíregyházát sajnos nem ismerem annyira, hogy megbízható véleményt tudnék mondani róla, én is csak kétszer voltam ott, de akkor elég szimpatikusnak tűnt. Nekem jobban tetszett, mint Debrecen. Kisebbségit sem sokat láttam, de nyilván az ott élők jobban tudják...
4/5 Senior Séf válasza:
25 éve elmenekültem a városokból,mondván, hogy ott csak lakni lehet,élni nem. De korábbi életemre visszaemlékezve Pécs volt a legélhetőbb város, ahol megfordultam.
5/5 anonim válasza:
Én Nyíregyházán lakom, nagyon szeretek itt élni. Sok a cigány, de nekem semmi dolgom velük, rossz tapasztalatom nem volt soha, bár a kamaszfiam tudna néhány sztorit mesélni. Megvan minden a városban, hogy élhető legyen, erdő, strand, uszoda, színház, mozi, sport, programok,infrastruktúra, közel 3 ország. Nem túl nagy, gyorsan eljutsz bárhova. Ha fiatal vagy, vágj bele a nagyobb fizetésért, legfeljebb továbbállsz, ha nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!