Melyik Európai országban élnétek a legszívesebben az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
#Európai országok
szept. 13. 12:41
A kérdező szavazást indított:
Hollandia
Németország
Egyesült Királyság
Svájc
Franciaország
Írország
Olaszország
Skandináv országok, Dánia,Svédország,Finnország,Norvégia
Ausztria
Belgium
52 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nem akarok más országban élni, de ha választani kellene, Ausztria vagy Németország, már csak a nyelv miatt is.
3/8 anonim válasza:
Egyesült Királyság, azon belül is Skócia. Imádom!
De szívesen laknék Ausztriában is. Szép alpesi tájak, és könnyű hazalátogatni is.
4/8 anonim válasza:
Másfél évig éltem Olaszországban, pár hónapja költöztem át Skóciába. A kettő kedvenc országomról van szó, szóval ideálisan alakult a dolog.
A skandináv országok is közel állnak hozzám, főleg Izland, de élni nem élnék ott. Ha választanom kéne egy harmadikat, ahova át kéne, hogy menjek, az vagy Portugália lenne, vagy Anglia.
25/N
5/8 anonim válasza:
Írország, mar 2 éve megvolt a költözés.
6/8 anonim válasza:
Skóciában, vagy Norvégiában. Már egy jó ideje vonz mindkét ország, de az utóbbi hónapokban gondolkoztam el úgy igazán, hogy érdemes lenne megpróbálni először csak 1-2 félévet kinn tanulni, aztán hátha megtetszik és találok is valamilyen nekem való munkát.
7/8 anonim válasza:
Nagyon nehezen tudnék választani Izland és Olaszország között, mindkettő nagy szerelem nekem, de talán Olaszország a nyelv miatt, azt képes lennék megtanulni (tanulom már egy ideje), az izlandit viszont nem hiszem. Egyébként csodálatosan szép hely mindkettő, és bár nagyon más, de mindkét helyen nagyon vonzó számomra az életvitel, a természeti környezet, az ott élő emberek. Az időjárás Izlandon szimpatikusabb, a kaja viszont egyértelműen Olaszországban, az verhetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!