Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy kell elképzelni egy...

Hogy kell elképzelni egy "belpesti" embert?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat használják ezt a kifejezést. Budapesten 20 éve voltam egy alkalommal.
szept. 7. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Ott sem mindenki egyforma. Legtöbbször politikai kontextusban használják ezt a kifejezést és arra értik, hogy liberális, kozmopolita, aki nincs tisztában a vidéki hétköznapi élet valóságaival.
szept. 7. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Deutsch Tamás az.
szept. 7. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki realitásérzékét részben vagy teljesen elvesztette, mert úgy gondolja mindig és mindenkor érvényes az, amit ő élete folyamán Budapesten "bezárkózva " tanult.
szept. 7. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
16%
Gyakoris emberek 95%-a. Fogalma sincs semmiről, beképzelt, burokban él, neten nagy szájhős, nála okosabb intelligensebb nem létezik és nem is létezett, azt sem tudja, hogy pesten kívűl milyen városok vannak még az országban mert minden csak “vidék”. Hasonlíthatóak az amerikaiakhoz eléggé (buták, tudatlanok stb..)
szept. 7. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Budapesten születtem, egész életemben itt éltem. Újlipótvárosban lakom, ez a város belső területe. Ennek ellenére kicsit olyan, mint egy falu, az emberek az utcán köszönnek, ismerjük az üzletek tulajdonosait, segítünk egymásnak, ha kell. Van némi halvány fogalmam arról, hogy léteznek még települések Budapesten kívül is, sőt, jártam is itt-ott. Rokonaim, barátaim élnek az ország nyugati részében. Nem tartom magam burokban élő beszűkült bunkónak, de akinek ez jólesik, tartson nyugodtan annak.
szept. 7. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Elmegy az irodába dógzani, már amikor nincs hómofisz, nem csinál SEMMIT, végig panaszkodik a fizura, aztán lemegy a starbucksba 5 ezer, megeszik egy mekit 3 ezer, és amikor hazaér akkor még rendel egy 4 ezres pizzát.
szept. 8. 01:11
 7/7 anonim ***** válasza:
A wolt plusról, mert neki előfizuja van még erre is... és miután végig nagyon toleráns volt az SSC multi munkahelye sokszínűségére meg a pride hónapra, utána elmormolja magában, hogy milyen undorító volt ez a pakisztáni migráns wolt futár, és hogy mocskos fidesz beengedte őket,meg hogy soha többet nem rendel onnan mer biztos cigányok készítették
szept. 8. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!