Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ciki, hogy csak 27 evesen...

Ciki, hogy csak 27 evesen koltoztem el otthonrol?

Figyelt kérdés
Sajat lakasban elek mar, mert kaptam segitseget szuleimtol, de a felujitast, illetve a lakas kulonbozetet en fizettem. Ez a mai tarsadalomban gaznak szamit? Legtobb ismerosom mar egyetem utan 23-24 evesen elkoltozott alberletbe, de en nem akartam 150 ezreket kidobalni az ablakon havonta igy, hogy realis eselyem volt belathato idon belul sajat lakasban elni. Kaptam mar megjegyzeseket ismerosoktol, hogy "meg mindig anyuddal elsz?!" stb... :D Ez valoban gaz?

szept. 7. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Az a gáz, hogy 27 évesen azzal foglalkozol mások mit gondolnak.

Van, aki soha nem fog tudni elköltözni, vagy akkor fog előrébb jutni, ha örököl.

Van, akire semmit nem hagynak a szüleik, van, akinek szülei sem voltak.

szept. 7. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
27 éves vagyok, jelenleg a szüleimmel élek, egy nagy családiházban. Dolgozom és fizetem a közös rezsit illetve a saját magam költségeit, besegíteni a háznál pedig alap már tinédzser korom óta. Nem vagyok hajlandó elköltözni egy albérletbe ami havonta legjobb esetben a fizetésem negyedét elviszi és még csak évek után sem lesz az enyém. Így pedig meg marad a fizetésemnek körülbelül a 80%-a. Lakáshitelek most nem nyújtanak számomra kedvező feltételeket, hogy bevállaljam. Körül belül 5 év múlva lehet sikerül vennem egy lakást (ha az árak nem szálnak el még nagyobb ütemmel). Őszintén egyáltalán nem érdekel ki mit mond, mert megteszem nap mint nap a tőlem telhetőt. Folyamatosan tanulok, hogy a szakmámban előreléphessek, felelősség teljes életet élek, igyekszem csak a fontos dolgokra költeni, nem járok szórakozni stb.. Az élet így sem könnyű ezért én ezt a stratégiát választottam. Hogy más erre mit szól vagy gondol, az teljesmértékben az ő saját privát problémája.
szept. 7. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
35 évesen is a szülőkkel lakom, kb 38-40 leszek, mikorra hitelmentes házam lesz. Ha minden jól megy.
szept. 7. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:

35 évesen anyummal maradtam és már biztosan itt is maradok, bár ennek több nyomós oka is van. Érdekes módon nálam soha senki nem jött ezzel. De talán azért, mert amúgy rám nézve nem elveszett embernek nézek ki. Párommal kapcsolatban úgy igen, hogy hogyan férünk el és milyen a helyzet. Ilyenkor el tudom mondani, hogy enyém a nagyobb hely és semmi negatív körülmény nincs. Persze annak rossz, aki konkrétan kis gyerekszobában van. Oda párkapcsolat nem igazán való.

Az életben csak itt tapasztaltam negatív kirobbanásokat.

szept. 7. 15:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyébként senkinek semmi köze hozzá, ahogyan más is mondta.
szept. 7. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Semmi ciki nincsen benne, és ne hagyd, hogy ennek az ellenkezőjét éreztessék veled.

Nem vagyunk egyformák, nem mindenki ugyanonnan indult, nem mindenki kapott segítséget, nem mindenkinek van/volt hátszele.

szept. 7. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Már egyedül élsz, akkor nem mindegy? Mit számít?
szept. 8. 17:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!