Farkas istvánné2 kérdése:
Haza jött a 2 éves unokám meglátogatni! Társasházban lakom! Az alattam lako fel jött be kopogott hogy mi ez a dübörgés? A folyoson szaladgált az unokám de nem egésznap! Azt mondta fel jelent csendháboritásé!!! Egy 2 éveske nem érti hogy nem szabad !?
Figyelt kérdés
Voltunk vele játszotéren ! Probáljuk le foglalni! Este 8 orakor meg már szépen alszik! Csönd van! Megalázo és méltatlan hogy egy nagymamára rá szol hogy mondjam meg az unokámnak hogy ne szaladgáljon! Van joga az alattam lako szomszédnak fel jelenteni! Csendháboritásra hivatkozva!szept. 7. 08:29
11/12 anonim válasza:
7-es válaszoló vagyok.
8-as válaszoló: így van. Ha nem tudja megoldani a gyereke altatását “zajban”, akkor ne költözzön társasházba. Pláne, ha egy gyerek fáradt kb beájul bármilyen körülmények között. Maximum nem alszik annyit, amennyit szokott és aznap kicsit nyűgösebb lesz.
Senki nem mondta, hogy a gyerekesekre ez nem vonatkozik.
Mindenkire vonatkozik, aki panelba költözik, hogy elfogadja, hogy az emberek élik az életüket körülöttük. Van akinek gyereke van, akik bizony sírnak és rohangálnak időnként, van akinek kutyája van, akik bizony ugatni szoktak, van aki hangszeren játszik ès bizony napközben gyakorolni fog, illetve fix, hogy van aki újítja a házat vagy szerel, ami hangoskodással jár.
12/12 anonim válasza:
Felettem is rohangál egy két éves kisgyerek, eszembe nem jutott volna hogy szóljak érte ha zavar. De amúgy nem is zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!