Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Korán indulók, a városban...

Korán indulók, a városban ahol élsz megfelelő időben kapcsolják le hajnalban a közvilágítást, elég világos van már?

Figyelt kérdés
szept. 7. 04:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk tök sötétben kapcsolják le a közvilágítást alig lehet látni hova lépsz és nagyon félek átmenni a zebrákon is ilyenkor még. Körülbelül 15 perccel kapcsolják le hamarabb, még az is elég sötét lenne tehát inkább fél óra lenne a normális civilizált dolog. Debrecen.
szept. 7. 05:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Most nem járok korán, de kb 2-3 éve még 4:30 körül indultam reggelente, télen még volt közvilágítás olyankor rendesen, amikor meg még csak kezdett olyankor sötét lenni, akkor sem rémlik, hogy lett volna gond, sosem mentem vaksötétben. Általában akkor kapcsolják le, amikor kezd világos lenni csak még nem bukkant fel a nap a horizonton. Budapest.
szept. 7. 06:36
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Teljes sötétségben kell kóborgni, én is félek, mint a 1-es.

Meg rengeteg az áramszünet is. Debrecen.

szept. 7. 08:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt folyamatos bénázás és folyamatos panasz is van erre. Megjegyzem jogosan. Még rendesen sötét van hajnalban, de már lekapcsolják a közvilágítást, pont akkor amikor sok felnőtt és gyerek elindul munkába vagy iskolába. Rendesen balesetveszélyes. Persze nem kerülne olyan sokba normális fényérzékelős vezérlőrendszer, dehát mindenre van pénz ami felesleges, csak pont erre nincs. Inkább állítgatják kézzel, azt is rosszul. Külön bájos hogy itt a lakótelepen még csak nem is egybe vannak időzítve a lámpák, hanem van köztük vagy 5-10 percnyi csúszás, így szakaszosan. Délpesti agglomeráció egyik kisvárosa.
szept. 7. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
igen, sőt szerintem kapcsolhatnák kicsit korábban is
szept. 7. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs közvilágítás arrafele amerre járok. Már megszoktam a zseblámpázást, bár ez az egyik fő oka amiért szeretem a nyarat.
szept. 9. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

[link]

[link]

1-es vagyok, Debrecen. Ma reggel csináltam ezt a két fotót mikor kijöttem a lakásból hajnalban. És ez már körülbelül 10 perccel azután volt, hogy a közvilágítást lekapcsolták tehát ez már 10 percet világosodott azóta!!

szept. 10. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A helyes nagyméret link a felsõ képhez.

szept. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!